-->
09.12.2023

Συναντήσεις εργασίας του Ν. Παπαθανάση με θέμα τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση

Συναντήσεις για θέματα που άπτονται της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, προς μια κλιματικά ουδέτερη και κυκλική οικονομία, έχει ξεκινήσει ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Η τηλεθέρμανση και η αξιοποίηση της Μαυρακείου Σχολής στο Ελληνικό Αρκαδίας συζητήθηκαν στις χθεσινές συναντήσεις που πραγματοποίησε ο κ. Παπαθανάσης.

Όπως έγραψε, σήμερα, στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός:

«Χθες είχα διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με θέμα την Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση.

– Με το δήμαρχο Φλώρινας κ.Γιαννάκη, το δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μπιτάκη και τον βουλευτή Φλώρινας κ. Αντωνιάδη συζητήσαμε για θέματα που άπτονται της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της ευρύτερης περιοχής όπως το θέμα της τηλεθέρμανσης.

– Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Λαμπρόπουλο, τον πρόεδρο του ΕΑΠ κ. Ζώρα, τον αντιπρύτανη του ΕΜΠ κ. Σαπουντζάκη και τον καθηγητή κ. Γκόλια συζητήσαμε το θέμα της αξιοποίησης της Μαυρακείου Σχολής στο Ελληνικό Αρκαδίας.

– Στις συναντήσεις συμμετείχαν ο διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας ΔΑΜ κ. Καλλίρης και ο δ/νων σύμβουλος της ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ κ. Μπούκης».Διαβάστε επίσης