Search
Close this search box.
Search

Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής – Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και μέλη της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ

Πριν 3 έτη

Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ, με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής – Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και μέλη της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ.

Με αφορμή την 34η νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, διευρυμένη συνάντηση μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Μπρατάκου, του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ και Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλου Μαρινάκη και πολλών μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Η αίθουσα ήταν γεμάτη φοιτητές με το συναίσθημα της ευχαρίστησης για τα αποτελέσματα αλλά και της συγκίνησης να κυριαρχεί έπειτα από μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια και ευχές απηύθυναν η Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κατερίνα Κορωνιά, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Σταμάτης Σταμέλος και ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων Δημήτρης Πουλιάνος.

Το κλίμα ήταν εορταστικό και όλοι ανέφεραν ότι πρόκειται για νίκη ιδεών και προόδου μέσα στα Πανεπιστήμια κόντρα στις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης.

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ έχει ήδη στραμμένο το βλέμμα στην επόμενη μέρα και στην υλοποίηση των προεκλογικών της προτάσεων.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.