Πριν λίγο έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές ότι έχει συλληφθεί 30 χρονος Ελληνο-ιρακινός ως ο δράστης που τράβηξε τον αστυνομικό από την στολή και τον έριξε από την μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα να δεχθεί χτυπήματα από δεκάδες που βρέθηκαν στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας είναι ο δράστης που πρωτοστάτησε στην επίθεση σε βάρος του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ χθες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οπαδό που είχε και παλαιότερα συλληφθεί για οπαδική βία και κατοχή ναρκωτικών ναρκωτικά.
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο σπίτι του στην Μαγούλα
Γιώργος Καλλιακμάνης: Iιρακινός υπήκοος με παρατσούκλι «ινδιάνος» ο νεαρός που συνελήφθη
Ο «Ινδιάνος», παρατσούκλι που του αποδόθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις λόγω του τρόπου που έδρασε, συνελήφθη, όπως μετέδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.
Ο «Ινδιάνος», σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό σε ηλικία, Ιρακινό υπήκοο, ο οποίος μένει στα δυτικά προάστια της Αττικής.
Ο κ. Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA, έκανε γνωστή τη σύλληψη του «Ινδιάνου» και τόνισε ότι ο νεαρός που έκανε σπριντ και έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή, το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου 2021, με αποτέλεσμα να δεχθεί στη συνέχεια δολοφονική επίθεση διαρκείας 2,5 λεπτών, όχι μόνο έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, αλλά έχει ήδη συλληφθεί.