-->
06.06.2023

Συνελήφθη πάλι με όπλο τράπερ στην περιοχή του Ιλίου

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής γνωστός τράπερ στην περιοχή του Ιλίου γιατί έφερε όπλο.

Ειδικότερα, άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο το όχημα του 29χρονου στη συμβολή των οδών Θηβών και Ανδρέα Παπανδρέου κατά τον οποίο εντόπισαν ένα 9αρι πιστόλι, τύπου Glock  και σφαίρες των 9 χιλιοστών.

Ο τράπερ είχε συλληφθεί ξανά στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου με παρόμοιο τρόπο για τον ίδιο λόγο στην Ιονία Οδό κοντά στα διόδια της Ρίγανης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Τι είχε πει τότε – πόσες φορές θα τον πιάσουν με όπλο;

Σε δήλωση του, ο δικηγόρος Γιάννης Ψάρρης του μουσικού, τότε, είχε κάνει λόγο για αμέλεια καθώς ο 29χρονος κατείχε το όπλο «μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του». Έκανε γνωστό εξάλλου πως ασκήθηκε Έφεση.

Η δήλωση του δικηγόρου του τράπερ

«Ανατέθηκε στο δικηγορικό γραφείο μας, και εκπροσωπήθηκε από τον Ιωάννη Ψάρρη, ο νεαρός μουσικός, ο οποίος λόγω μιας αμελούς, μη επαναλαμβανόμενης και συμπτωματικής συμπεριφοράς, συνελήφθη χθες 27.1.23 να φέρει όπλο, το οποίο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του, γεγονότα τα οποία και ελήφθησαν υπόψη από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 28.1.23 και του επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών και χρηματική ποινή 600€ με τριετή αναστολή, ενώ μετά την άσκηση εφέσεως και με την προσκομιδή και νέων στοιχείων, είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγεί της κατηγορίας».Διαβάστε επίσης