-->
26.09.2023

Συνέντευξη Μητσοτάκη αύριο στην ΕΡΤ και ξεκινά περιοδείες στη Βόρειο Ελλάδα

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει την Τρίτη 6 Ιουνίου συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Νωρίτερα, το πρωί, θα επισκεφθεί, τη Νέα Ιωνία, καθώς επιστρέφει από την Τρίτη στις περιοδείες, μετά το αρνητικό τεστ στον κορονοϊό στο οποίο υπεβλήθη.

Την Τετάρτη θα μεταβεί στην Καβάλα, τη Θάσο και τη Δράμα.

Το πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μέχρι και το πέσιμο της αυλαίας της προεκλογικής περιόδου, περιλαμβάνει πολλές επισκέψεις τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια, ενώ το βάρος των επισκέψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και των στελεχών της ΝΔ, που επίσης πραγματοποιούν περιοδείες θα πέσει στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Η στρατηγική της οδού Πειραιώς, θα προτάξει το θετικό λόγο και την επικοινωνία του κυβερνητικού προγράμματος της επόμενης τετραετίας, με τον κ. Μητσοτάκη να βγάζει «κόκκινη κάρτα» σε τυχόν φαινόμενα εφησυχασμού και χαλάρωσης και να απευθύνει μηνύματα στους πολίτες, προκειμένου να δώσουν το “παρών” στις κάλπες και να επαναβεβαιώσουν το δρόμο που οι ίδιοι άνοιξαν στις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Καθαρή αυτοδυναμία για το σχηματισμό μιας ισχυρής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας είναι το διακύβευμα που θέτει η Νέα Δημοκρατία.

 Διαβάστε επίσης