-->
02.12.2022

ΣΥΡΙΖΑ: Προβληματισμός και εσωστρέφεια για τις δημοσκοπήσεις

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ηγεσία της Κουμουνδούρου γιατί, παρά το θέμα των παρακολουθήσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, δεν ανακάμπτει.
Η διαφορά παραμένει στις 7 και 8 μονάδες ή και παραπάνω και μάλλον θα πρέπει να γίνει κάποιο θαύμα για να αντιστραφεί το κλίμα και πολύ περισσότερο να καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη θέση στις εκλογές, όπως έχει θέσει ως στόχο ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ.
Είναι δε εντυπωσιακό ότι δεν απέδωσε ούτε το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο πρόεδρος του κόμματος στη ΔΕΘ, ούτε τα νέα πρόσωπα μετά το Συνέδριο, ούτε άλλες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το διάστημα αυτό η Κουμουνδούρου.
Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις,  απασχολούν ιδιαίτερα την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ το μόνο ίσως θετικό για αυτή είναι ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης και μετά την αποκάλυψη της παρακολούθησής του, όχι απλώς δεν κερδίζει, αλλά και εμφανίζει μικρά μεν πτωτική δε πορεία.
Ο Αλέξης Τσίπρας, βεβαίως, δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί από το εσωτερικό του κόμματός του. Η εσωκομματική αντιπολίτευση αναμένει το αποτέλεσμα των εκλογών, που αν είναι μια ήττα σαν αυτή που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις σήμερα, όλα τα ενδεχόμενα για τις πρωτοβουλίες της είναι ανοιχτά.
Διαβάστε επίσης