-->
27.07.2021

Τα δίνει όλα η Φώφη για τη στήριξη του Γιώργου

Έντονες είναι οι διεργασίες στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, ενόψει της εκλογής προέδρου του κόμματος το προσεχές φθινόπωρο.

Η Φώφη Γεννηματά δραστηριοποιείται ήδη σε όλα τα μέτωπα και πραγματοποιεί συναντήσεις με κορυφαία στελέχη προκειμένου να πετύχει τη στήριξή τους.

Στη συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου πριν το Πάσχα, που θεωρείται «κομβική», η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ επεδίωξε τη στήριξη το πρώην πρωθυπουργού και του «παπανδρεϊκού» μπλοκ, χωρίς ωστόσο να λάβει συγκεκριμένη δέσμευση από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η Φώφη Γεννηματά φέρεται να κατανοεί πως πιθανόν στον πρώτο γύρο να είναι από το συγκεκριμένο μπλοκ ένας υποψήφιος, ώστε να καταμετρηθούν δυνάμεις, ωστόσο ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα ήθελε τη στήριξη του ΓΑΠ στον δεύτερο γύρο.

Όπως ήδη έχει γράψει το 15minutes, από το «παπανδρεϊκό» μπλοκ θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι τόσο ο Παύλος Γερουλάνος, όσο και ο Χάρης Καστανίδης, κάθε μέρα ωστόσο που περνάει, είναι φανερό πως στην καλύτερη περίπτωση θα είναι υποψήφιος ο ένας από τους δυο.

Η συνάντηση της Φώφης με τον Γιώργο, πάντως, έγινε πριν το Πάσχα και εξελίχτηκε σε καλό κλίμα, με την επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη να έχει μείνει με την εντύπωση πως το «παπανδρεϊκό» μπλοκ θα τη στηρίξει.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι εκ νέου υποψήφιος στην Αχαΐα, ενώ ο ίδιος έχει αποκλείσει κάθε περίπτωση να είναι υποψήφιος για την ηγεσία.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης