-->
05.08.2021

Τα καρδιτσιώτικα, ο Καλογρίτσας και η βουλευτής που αλλάζει συνεργάτες 

Εκτός από τα Καρδιτσιώτικα, ο Χρ. Καλογρίτσας ομιλεί άψογα και τα… Γαλλικά.
Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι χαρακτηρισμοί ψεύτες, απατεώνες και έμποροι διαφόρων… πραγμάτων, που διατύπωσε για τους αδελφούς Χούρι του μεγάλου Λιβανέζικου κατασκευαστικού ομίλου CCC.

Η Προανακριτική Επιτροπή θύμιζε Βηρυτό μετά τις εχθροπραξίες Καλογρίτσα κατά των Λιβανέζων και οι βουλευτές της πλειοψηφίας παρακολουθούσαν προβληματισμένοι το παραλήρημα.

Γιατί η κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε πόλεμο με τους Χούρι, οι οποίοι διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με Λίβανο, Συρία, Κατάρ και Ιράν.

Άλλωστε στις δεξιώσεις των Χούρι συνωστίζονταν όλα τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκτεθούν.

Σαν τα πουκάμισα 

Σαν πουκάμισα αλλάζει τους συνεργάτες της γαλάζια βουλευτής. Από την αρχή της θητεία της τον Ιούλιο του 2019 έχει αλλάξει πέντε επιστημονικούς συνεργάτες με αποτέλεσμα να δίνουν και να παίρνουν τα στοιχήματα στις υπηρεσίες της Βουλής για το πόσο θα αντέξει ο νέος συνεργάτης της.

Για να ξέρετε πρόκειται για βουλευτίνα της ΝΔ που εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 2019 και έχει γίνει σούσουρο μεταξύ των συναδέλφων της και των υπαλλήλων της Βουλής.Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης