Για όλους και για όλα θα μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός αφού θα αναδείξει το έργο της κυβέρνησης θα δώσει και απαντήσεις σε όσους βάζουν στο στόχαστρο το επιτελικό κράτος και τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς στο πρόσωπο του Άκη Σκέρτσου.
Παράλληλα θα ασκήσει σκληρή κριτική στην αντιπολίτευση και θα εξάρει τη δουλειά των γαλάζιων βουλευτών.
Συνταγματική Αναθεώρηση
Ιδιαίτερες αναφορές θα κάνει στην Συνταγματική Αναθεώρηση παρουσιάζοντας βασικές προτάσεις της ΝΔ. Προτάσεις που έχουν να κάνουν με το άρθρο 86 και την ευθύνη των υπουργών, την επιλογή της δικαιοσύνης, τον εκλογικό νόμο αλλά και τις εκλογικές περιφέρειες.
Συναντήσεις
Πάντως τα τελευταία 24ωρα οι συναντήσεις μεταξύ των βουλευτών έδωσαν και πήραν. Ο Γιάννης Οικονόμου με τον Ανδρέα Κατσανιώτη και το Φώντα Μπαραλιάκο συναντήθηκαν ενώ το μεσημέρι της Τρίτης περίπου 10 βουλευτές συναντήθηκαν σε γνωστό καφέ στο Κολωνάκι. Μάκης Βορίδης, Νότης Μηταράκης, Θάνος Πλεύρης, Μάξιμος Σενετάκης, Μίλτος Χρυσομάλλης, Χρήστος Κέλλας μεταξύ άλλων τα είπαν χωρίς να έχουν δώσει όλοι μαζί ραντεβού αλλά βρέθηκαν στον χώρο. Βασικό αντικείμενο συζήτησης η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Εκτός γραφείου
Ποιος υπουργός που ανέλαβε πρόσφατα το χαρτοφυλάκιο του έχει βρεθεί στο γραφείο του στο υπουργείο μόλις 7 φορές αφού τις υπόλοιπες μέρες είναι είτε στις Βρυξέλλες είτε στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Αυτά βλέπουν στο Μαξίμου και μάλλον μετάνιωσαν για την επιλογή τους.