-->
02.04.2023

Τα σπάνε προεδρική πλειοψηφία και Πολάκης; – Φτιάχνει ομάδα ο «αψύς Σφακιανός»!

Μείζον θέμα αποτελεί ο Παύλος Πολάκης στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τη στάση του για το μείζον θέμα του εμβολιασμού.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το 15minutes.gr δεν είναι λίγα τα στελέχη εκείνα που σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις εκτιμούν πως ο Αλέξης Τσίπρας με την πρώτη ευκαιρία που θα υπάρξει στο εξής θα πρέπει να θέσει εκτός κόμματος τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Τα στελέχη μάλιστα που ζητούν τη διαγραφή του δεν ανήκουν μόνο στη μειοψηφία, αλλά και στην πλειοψηφία.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το 15minutes, οι σχέσεις του Παύλου Πολάκη με τη μεγάλη πλειοψηφία των «προεδρικών» βρίσκεται υπό πλήρη αμφισβήτηση. Ο «αψύς Σφακιανός» ελάχιστες φορές πλέον συμμετέχει στις συνεδριάσεις της τάσης, ενώ ουκ ολίγοι θεωρούν ότι οι δρόμοι των «προεδρικών» και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας θα χωρίσουν σε λίγο χρονικό διάστημα, οριστικά και αμετάκλητα.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης έχει αρχίσει επαφές με μεσαία στελέχη του κόμματος, αλλά και με βουλευτές, ώστε προοπτικά να συγκροτήσει τη δική του ομάδα εντός του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι γνωρίζοντες, μάλιστα, επιμένουν πως ο Παύλος Πολάκης δεν πρόκειται με τίποτε να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που φάνηκε και από την εξυμνητική προς τον αρχηγό ομιλία του στην πρόσφατη Συνδιάσκεψη. Εκτός, βεβαίως, αν το διαγράψει ο Τσίπρας- κάτι που δεν φαίνεται στον ορίζοντα!

 

 Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης