-->
08.12.2023

Τάιλερ Μακμπέθ στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Ο Στέφανος θα γίνει πρωθυπουργός» – «Στον ΣΥΡΙΖΑ έχασαν τόσες εκλογές, να ψάξουν να βρουν τι φταίει»

Για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Τάιλερ Μακμπέθ, στην πρώτη του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ενώ τόνισε πως πιστεύει πως ο σύζυγός του, Στέφανος Κασσελάκης, μπορεί να νικήσει τις επόμενες κάλπες και να γίνει πρωθυπουργός.

Όπως είπε ο κ. Μακμπέθ: «Οι άνθρωποι μας βλέπουν να είμαστε αυθεντικοί, γενικά η κοινωνία είναι πολύ ανοιχτή. Τώρα καταλαβαίνω την πολιτική σκηνή εδώ, για τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να υπάρχει πολιτική ενδοσκόπηση, να δει το κόμμα ποια είναι τα προβλήματα κι αυτό προσπαθεί να κάνει ο Στέφανος. Και το κάνει για τους σωστούς λόγους».

Στη συνέχεια ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «έχασε τόσες εκλογές», λέγοντας πως «πρέπει να ψάξουν να βρουν τι φταίει. Γι’ αυτό ήρθε ο Στέφανος, θα κάνουμε το καλύτερο να γίνει πρωθυπουργός».

«Τον έχω δει να εξελίσσεται σε διάφορους τομείς και με συνθήκες που ήταν εναντίον του. Μέχρι στιγμής οι χειρισμοί του είναι απόλυτα επιτυχημένοι», επισήμανε.

Μάλιστα, ανέφερε πως «δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Μητσοτάκη». «Έχει να κάνει με το ποιος μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα με ηθικό τρόπο. Πιστεύω ότι ο Στέφανος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας και θ’ αφοσιωθούμε ολοκληρωτικά σε αυτό» ανέφερε ο σύζυγος του κ. Κασσελάκη.

Όσον αφορά τον ίδιο, είπε πως δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική αλλά η ιατρική και πως θέλει να συμβάλλει στο πρόγραμμα σπουδών της νοσηλευτικής.

«Με τις εμπειρίες σε ΗΠΑ και Ελλάδα σκοπεύω να βοηθήσω στην αναθεώρηση του προγράμματος σπουδών νοσηλευτικής στην Ελλάδα, διότι υπάρχουν κενά και δεν υπάρχει η αυτονομία που υπάρχει στις ΗΠΑ, ενώ θα ασχοληθώ και με την ίδρυση νοσηλευτικού κέντρου» αποκάλυψε.Διαβάστε επίσης