-->
09.12.2023

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Θέλουν να τινάξουν στον αέρα το πολιτικό κλίμα. Μερικοί θέλουν και νεκρό» – Τι είπε για την ΑΣΟΕΕ

«Κάποιοι μπαχαλάκηδες, οι οποίοι είναι καθοδηγούμενοι – γιατί έχουμε μπει πραγματικά και ουσιαστικά στην προεκλογική περίοδο – θέλουν να τινάξουν στον αέρα το πολιτικό κλίμα. Θέλουν να το δυναμιτίσουν. Μερικοί θέλουν και νεκρό», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκοςκατήγγειλε πως κάποιοι από το καλοκαίρι, θέλουν νεκρό για να πλήξουν την κυβέρνηση. Σε συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ και στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι κάποιοι μπαχαλάκηδες καθοδηγούμενοι, θέλουν να δυναμιτίσουν το πολιτικό κλίμα, με την αξιωματική αντιπολίτευση να μην βρίσκει μια λέξη να τους καταγγείλει.


«Κάποιοι μπαχαλάκηδες, οι οποίοι είναι καθοδηγούμενοι – γιατί έχουμε μπει πραγματικά και ουσιαστικά στην προεκλογική περίοδο – θέλουν να τινάξουν στον αέρα το πολιτικό κλίμα. Θέλουν να το δυναμιτίσουν. Μερικοί θέλουν και νεκρό. Το θέλουν επιμόνως εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το ήθελαν και το καλοκαίρι, το ήθελαν και όταν έλεγαν ανοησίες για την εγκατάσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας στα πανεπιστήμια, το ήθελαν όταν μας έλεγαν πως είχαμε σκοτώσει ένα 5χρονο κοριτσάκι στο Έβρο, το ήθελαν όταν πήγαν να μας φορτώσουν το έγκλημα σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, κατηγορίες τις οποίες ξανά εκτοξεύουν τώρα, με πολύ μεγάλη προχειρότητα ιδιοτέλεια και επιπολαιότητα. Το θέλουν και αυτές τις ημέρες στην ΑΣΟΕΕ. Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν βρίσκει μία λέξη για να καταγγείλει αυτούς τους μπαχαλάκηδες οι οποίοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, οι οποίοι καίνε κάδους, οι οποίοι προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα», ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.


Στην ΑΣΟΕΕ, όπως κατήγγειλε ο κ. Θεοδωρικάκος, «κάποιοι σχεδιάζουν να χτίσουν ορμητήριο παραβατικότητας. Δεν θα το επιτρέψουμε», είπε, επισημαίνοντας ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει νεκρό». Και πρόσθεσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «αντί να κάνουν διάλογο με θέσεις δυναμιτίζουν το κλίμα και πετάνε τόνους τοξικότητας».Διαβάστε επίσης