-->
25.06.2021

Τελειώνει στις 9 του μήνα και το «Γέφυρα 2»

Στενεύουν τα περιθώρια για όσους επλήγησαν από την πανδημία και ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδότησης από το κρατικό ταμείο χρημάτων προκειμένου να εξυπηρετήσουν δόσεις δανείων.

Ήδη, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «γέφυρα 2» που προβλέπει επιδοτήσεις ως και 50.000 ευρώ, έχουν υποβάλει πάνω από 18.000 επιχειρηματίες και επαγγελματίες για να εξυπηρετήσουν οικονομικές τους υποχρεώσεις των τελευταίων οκτώ μηνώ.

Η πλατφόρμα για τις αιτήσεις θα κλείσει στις 9 του μήνα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν.

Η διαδικασία είναι απλή, χωρίς να χρειάζεται παράλληλη υποβολή δικαιολογητικών για πληροφορίες που είναι ήδη διαθέσιμες στις βάσεις δεδομένων Δημοσίου, τραπεζών και διαχειριστών δανείων. Μάλιστα, όσοι υποβάλλουν τη σχετική αίτηση θα λάβουν αναδρομικά επιδότηση και για τον μήνα Απρίλιο. Το Κράτος καλύπτει τα δάνεια ακόμη και ατομικών επιχειρήσεων, που δεν έχουν υπαλλήλους. Να διευκρινιστεί ότι τα ποσά που χορηγεί το κράτος για την επιδότηση δεν επιστρέφονται.


Διαβάστε επίσης