-->
07.07.2022

Tελικα, ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Ξιαρχό; – Γιατί… πιστεύει ότι είναι «κάποιος»;

Ο νεαρός χορογράφος Τάσσος Ξιαρχό ή Ξιαρχόπουλος, όπως είναι το όνομά του, αυτός που έχει δεχθεί και ο ίδιος bullying από τα παιδικά του χρόνια, μεταμορφώθηκε από θύμα σε θύτη και το χειρότερο στη περίπτωσή του είναι ότι αντί να ζητήσει μια αντρίκεια συγνώμη ακολούθησε την πεπατημένη όλων αυτών των δήθεν σελέμπριτι.

Παιδιά σαν τον Ξιαρχόπουλο που μέχρι χθες δεν τα ήξερε κανείς, χάρη σε ένα reality απέκτησαν θαυμαστές και followers στα social και νομίζουν ή πιστεύουν ότι είναι κάποιοι.

Σαφώς και είναι, όμως η απόσταση από την αποθέωση στην σκληρή κριτική σε αυτό τον κόσμο των κοινωνικών μέσων είναι πολύ μικρή και ο χορογράφος εισέπραξε την δεύτερη σε πολύ μεγάλη δόση.

Στην περίπτωσή του ηχεί τουλάχιστον ψεύτικο όλο αυτό που διατυμπάνιζε για το bullying που είχε δεχθεί, όταν έλεγε ότι όλοι μας θα πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι και να τους αφήσουμε να αντιμετωπίσουν μόνοι τους την όποια εικόνα τους.

Πόσο μάλιστα όταν μετά την βιντεοσκόπηση πήγε στην τουαλέτα για να συνεχίσει αυτό που ο ίδιος εξέλαβε ως κάτι που θα έκανε τους ακόλουθους του να γελάσουν.

Η συγνώμη του όταν άρχισαν τα όργανα άργησε πολύ και μέσα σε λίγες ώρες έχασε πάνω από 5.000 followers ενώ δεν βοήθησε καθόλου το ότι αποφάσισε να κάνει μια δημοσκόπηση ρωτώντας εάν έχουμε κοροϊδέψει κάποιον.

Χθες, ο χορογράφος πρωταγωνίστησε σε μια νέα περιπέτεια, καθώς πήρε χάπια και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, την ώρα που η Αστυνομία τον αναζητούσε. Ωστόσο, το… μετάνιωσε. Αργά το βράδυ ο Τάσος Ξιαρχό μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου δήλωσε ότι πήρε 40 χάπια.

Κάποιοι τον θυμούνται ακόμη μικρό παιδάκι να μεγαλώνει στο Μενίδι πριν από δύο και πλέον δεκαετίες, μέσα σε μια οικογένεια όπου ενέσκηψε η ενδοοικογενειακή βία.

Ο πατέρας του Τάσου ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση, αφού ο δικός του μπαμπάς ήταν εύπορος επιχειρηματίας και τα λεφτά δεν έλειπαν από την οικογένεια.

Έλειπε όμως η αγάπη στο μικρό τότε αγόρι που γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1992, αφού ο πατέρας του έπινε πολύ συχνά και γινόταν ένας άλλος άνθρωπος, αυτός που έσπαγε την μητέρα του στο ξύλο το βράδυ και το πρωί της ζητούσε συγνώμμη.

«Βίωσα πολλή βία στα παιδικά μου χρόνια», είχε πει σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Όταν ένα παιδάκι έχει ως πρώτη ανάμνηση αίμα, είναι σκληρό. Από τους ξυλοδαρμούς έχω πολλές ιστορίες.

«Μπορεί να ήταν μεθυσμένος ο μπαμπάς μου και να μας κυνηγάει με τη μητέρα μου με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει. Την επόμενη ημέρα μας ζητούσε συγγνώμη. Μόνο τη μητέρα μου χτυπούσε, για αυτό μεγάλωσα με αγάπη προς τις γυναίκες»
Στα έξι του χρόνια όπως δήλωσε βιάστηκε από ένα αγόρι, αλλά οι γονείς του δεν έκαναν τίποτε γι’ αυτό, ζώντας κλεισμένοι στο κέλυφος μιας κοινωνίας που πολύ συχνά δεν αντιδρούσε σε τέτοια γεγονότα.

Όταν το 2008 ανακάλυψε τον χορό, βρήκε την διέξοδο που αναζητούσε ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός όταν χορογράφησε την Μαρίνα Σάττι στο τραγούδι «Μάγισσα».

Αυτοί που τον ξέρουν θεωρούν ότι είναι ειλικρινής και έντιμος άνθρωπος, ένας νεαρός άντρας που δηλώνει ανοιχτά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και έχει άποψη.

Το κακό στην περίπτωσή του είναι ότι αυτό που έκανε με την νεαρή κοπέλα για τα like ενός post, το συνέχισε με νέα ανάρτηση στην τουαλέτα του μαγαζιού.

Από τότε το πληρώνει πολύ ακριβά αλλά δίκαια, ενώ βλέπει τους ακόλουθους να τον εγκαταλείπουν σωρηδόν και τους χρήστες του Tweeter να τον κράζουν ανελέητα.

Διαβάστε επίσης