-->
06.12.2021

Θ. Κοντογεώργης: Από αύριο, Τετάρτη το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson – Μη χαλαρώσουμε 

«Αυξάνονται οι παραδόσεις των εμβολίων και όλο και περισσότερες ηλικιακές ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν κατά του κορονoϊού», δήλωσε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης, 

«Από αύριο, Τετάρτη 14 Απριλίου, στα εμβόλια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, θα προστεθεί και το μονοδοσικό της Johnson & Johnson, φέρνοντας τη χώρα πιο κοντά στο πολυπόθητο τείχος ανοσίας. Σήμερα ξεπερνάμε το 1,5 εκατ. εμβολιασμένων», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ επισήμανε πως ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της επιχείρησης «Ελευθερία», γεγονός που μας δίνει αισιοδοξία και χαρά για να συνεχίσουμε.  

«Η μεγαλύτερη επάρκεια εμβολίων μας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε από τον Ιούνιο, αφού ολοκληρωθούν οι εμβολιασμοί των ευπαθών ομάδων και στον γενικό πληθυσμό», υπογράμμισε ο κ. Κοντογεώργης. Ερωτηθείς για το Πάσχα, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης, σημείωσε ότι «προφανώς υπάρχει μία προσμονή του κόσμου για το Πάσχα. Υπάρχουν πολλές μέρες επιδημιολογικής παρατήρησης μπροστά μας, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε». 


Διαβάστε επίσης