-->
11.12.2023

Θάνος Πλεύρης: Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο Πολάκης – Δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του για τα φάρμακα της Αναγνωστοπούλου

Στην επίθεση του Παύλου Πολάκη εναντίον της Σίας Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την οργή του για το περιστατικό αλλά και ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν επικοινώνησε ποτέ με τον κ Πολάκη.

Ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, το όνομα του οποίου αναφέρεται στην επίμαχη ανάρτηση του κ Πολάκη για την Σία Αναγνωστοπούλου σημείωσε αρχικά: «Δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε αυτό το επίπεδο. Η χυδαιότητα αυτής της ανάρτησης για την κυρία Αναγνωστοπούλου ως ασθενή, ουσιαστικά επαναφέρει τη ρουσφετολογία».


Θάνος Πλεύρης: Δεν επικοινώνησα ποτέ με τον κ. Πολάκη

Ο κ. Πλεύρης ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Παύλο Πολάκη.

«Με τον κύριο Πολάκη εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ» είπε ο πρώην υπουργός Υγείας και εξήγησε ότι τα αντιικά φάρμακα δίνονταν μετά από μια συγκεκριμένη διαδικασία. «Εκείνο το διάστημα όλα γινόντουσαν με διαδικασίες βάση επιτροπής ΕΜΑ», είπε.

«Για την κυρία Αναγνωστοπούλου όπως και για όλους τους ασθενείς γινόταν συνταγογράφηση από γιατρό και ακολουθούσε έλεγχος από επιτροπή αν πληρούσαν τα κριτήρια με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών. Από τότε είχε τραβήξει μια ανάρτηση ότι καθυστερούσαν οι διαδικασίες», είπε επιπλέον.

Είναι ψεύτης και συκοφάντης

«Είναι ψεύτης και συκοφάντης. Την χυδαιότητα ότι παίζαμε με τις ασθένειες και με τους ασθενείς δεν θα τις ανεχτώ», τόνισε τέλος ο πρώην υπουργός Υγείας.Διαβάστε επίσης