Search
Close this search box.
Search

Θεοδωρικάκος: Kόφτης στις χρεώσεις τραπεζών – Εντός Μαΐου η διαβούλευση για το νομοσχέδιο

Πριν 1 ώρα

Μπαίνει τέλος στα ψιλά γράμματα των τραπεζών, είπε, μιλώντας στο ΕΡΤnews, o υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος. διασαφηνίζοντας ότι εντός Μαΐου ξεκινά η διαβούλευση για το νομοσχέδιο προστασίας των δανειοληπτών.

«Θα υπάρχει κόφτης μεταξύ 30 -50% στις χρεώσεις των τραπεζών και πρόκειται για ποσοστό που ισχύει ως μέσος όρος στις περισσότερες χώρες ευρωζώνης», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Το φρενάρισμα στις ανατιμήσεις σχετικά με το πετρέλαιο diesel οδήγησε στην μικρότερη αύξηση τιμής σε σχέση με όλη την Ευρώπη, είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Πρέπει να παραταθεί το πλαφόν στις τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ, είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης, αναφερόμενους στους σαρωτικούς ελέγχους στην αγορά αλλά και στην επέκταση των μέτρων στήριξης.

Πηγή: ΕΡΤnews – Εκπομπή Newsrrom με τον Γιώργο Σιαδήμα

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.