H έφοδος της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε στη σκιά των ερευνών για τον εντοπισμό των δολοφόνων του 19χρονου Άλκη Καμπάνου
Έφοδο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης ειδική ομάδα της ΕΛΑΣ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στο ύψος της οδού Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυνάμεις τις αστυνομίας και συγκεκριμένα της υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης στο οποίο στεγάζεται ο Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4.
Eνα δείγμα των αναρτήσεων της Θύρας στο facebook:
Όπως αναφέρει το protothema.gr,ο φερόμενος δολοφόνος του Άλκη Καμπάνου είναι 23 ετών, αλβανικής καταγωγής που διαμένει στη Θεσσαλονίκη με προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα.
Η σύλληψη του φερόμενου δολοφόνου του Άλκη Καμπάνου, έγινε την ώρα που η οικογένεια του άτυχου 19χρονου αποχαιρετούσε για πάντα τον φοιτητή. Η κηδεία του Άλκη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βέροια.
Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες,φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Ασφαλώς και αναζητούνται και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας των δολοφόνων του Άλκη.
“Eπικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της”, τονίζει σε μήνυμά του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
