Search
Close this search box.
Search

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο στον αρνητή πατέρα για έλλειψη μάσκας

Πριν 4 έτη

Αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο στον 38χρονο αρνητή πατέρα και σε έναν φίλο του, έξω από την αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Ο πρώτος αναμένεται να δικαστεί επειδή ήθελε να βάλει το παιδί του στο σχολείο χωρίς self test και δημιούργησε επεισόδιο την περασμένη Τρίτη.

Κατηγορείται για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και για έργω εξύβριση.

Ύστερα από την πρώτη αναβολή, σήμερα προσήλθε στο δικαστήριο, αλλά δεν φορούσε προστατευτική μάσκα ο ίδιος και ένας φίλος του που ήρθε να του συμπαρασταθεί. Αυτός ήταν ο λόγος που αποβλήθηκε προηγουμένως από την δικαστική αίθουσα, πριν ξεκινήσει η δική του.

Αστυνομικοί του τμήματος Λευκού Πύργου επέβαλαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ σε κάθε έναν από τους δύο αρνητές.

Ο κατηγορούμενος προκάλεσε επεισόδιο στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, το πρωί της Τρίτης.

Ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει την σχολική κάρτα του παιδιού του, φέρεται να έσπρωξε την διευθύντρια του σχολείου , ενώ αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σχολικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία . Οδηγήθηκε στο ΑΤ Θέρμης όπου συνελήφθη ύστερα από έκκληση που υπέβαλε η διευθύντρια.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.