Search
Close this search box.
Search

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον 23χρονο αδελφό του – Δίνει μάχη για τη ζωή στην Εντατική

Πριν 19 ώρες

Μετά την απολογία του, ο 16χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 23χρονο αδελφό του, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, οδηγείται στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Βόλου. Εισαγγελέας και ανακριτής ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση. Την ίδια ώρα το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του 16χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων από πρόσωπο που οπλοφορεί, καθώς φέρεται ότι προέβαλε αντίσταση κατά των αστυνομικών όταν τον συνέλαβαν.

Επίθεση με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη: “Υπήρξε διαπληκτισμός”, παραδέχθηκε ο 16χρονος δράστης
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, απολογούμενος ενώπιον του 2ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο ανήλικος επιβεβαίωσε ότι υπήρξε ένας διαπληκτισμός με τον αδελφό του, κατά τον οποίο -όπως είπε ο ίδιος- ο 23χρονος τον προσέβαλε, γεγονός που τον εξόργισε, με αποτέλεσμα να αντιδράσει με τον τρόπο αυτόν.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο σπίτι όπου ζουν τα δύο αδέλφια μαζί με τη 18χρονη αδελφή τους και τη μητέρα τους. Οι γονείς βρίσκονται σε διάσταση και ο πατέρας, λίγη ώρα νωρίτερα, είχε παραλάβει τον 23χρονο από το στρατόπεδο όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και τον πήγε στο σπίτι.

Την ώρα του επεισοδίου δράστης και θύμα ήταν μόνοι τους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε λεκτικός διαπληκτισμός. Ο ανήλικος φαίνεται πως μαχαίρωσε τον 23χρονο με μία αναδιπλούμενη φαλτσέτα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στον θώρακα και το πόδι.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.