Search
Close this search box.
Search

Θλίψη για το θάνατο του ηθοποιού Κωστή Μαλκότση

Πριν 4 έτη

Βαρύ πένθος στο ελληνικό θέατρο καθώς -ξημερώματα Πέμπτης-  έγινε γνωστό πως δυο σπουδαίοι ηθοποιοί,  οι Κωστής Μαλκότσης και  Θεόφιλος Βανδώρος, έφυγαν από τη ζωή.

Ο Κωστής Μαλκότσης χάραξε τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο του κλασικού και νεοελληνικού κινηματογράφου, καθώς και στο χώρο του θεάτρου. Σύζυγος του η ηθοποιός και χορεύτρια, Νικόλ Κοκκίνου και πατέρας των ηθοποιών Λαέρτη και Ερμή.

Τελευταία του σημαντική στιγμή στον κινηματογράφο η μικρού μήκους ταινία «Δεν θα Υποκύψουμε» του Γιώργου Κ. Μπακόλα βασισμένη στο αφήγημα του Γιάννη Μακριδάκη.

Σημαντικότερες στιγμές του η συμμετοχή στις ταινίες «Τα χρόνια της θύελλας», «Η ώρα της οργής», «το Κόκκινο τρένο» και βέβαια στο «Πόθοι στον καταραμένο βάλτο».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.