Οι τρομοκρατημένοι λουόμενοι στην παραλία περιέγραψαν ότι άκουσαν την Τίγιανα να φωνάζει λίγα δευτερόλεπτα πριν από την πτώση: «Κατεβάστε με! Κατεβάστε με!»
Είναι η στιγμή που η 19χρονη Σέρβα Tijanaa Radonjic χάνει τη ζωή της. Είναι η τρομακτική στιγμή που λύνει τη ζώνη από αλεξίπτωτο πλαγιάς, πέφτει στο κενό από τα 50 μέτρα στο Μαυροβούνιο και χάνει τη ζωή της.
Τα τρομακτικά δευτερόλεπτα καταγράφονται σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο X και παγώνει. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η Ράντονιτς εξετάζεται αν έχει πάθει κρίση πανικού, όταν έκανε τις κινήσεις που οδήγησαν στον θάνατό της. Η 19χρονη Σέρβα έβγαλε το γιλέκο και στη συνέχεια βγήκε από τους ιμάντες ασφαλείας που ήταν περασμένοι στα πόδια της και βρέθηκε στο κενό.
Tijana Radonjic, a 19-year-old from Serbia, died after falling over 50 meters during a parasailing video shoot in Becici, near Budva, Montenegro, on May 28, 2025.
Reports say that she unbuckled her seatbelt, possibly due to a panic attack, but her family disputes this.
Sad. pic.twitter.com/iiiI857bY4— Tony (@TonyL_01) June 2, 2025
Οι τρομοκρατημένοι λουόμενοι στην παραλία περιέγραψαν ότι άκουσαν την Τίγιανα να φωνάζει λίγα δευτερόλεπτα πριν από την πτώση: «Κατεβάστε με! Κατεβάστε με!». Το τοπικό μέσο ενημέρωσης Republika ανέφερε ότι άλλοι την άκουσαν να φωνάζει «βοήθεια». Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη, ενώ η 19χρονη γυρνούσε ένα διαφημιστικό βίντεο για ένα τοπικό τουριστικό γραφείο.
Το μήνυμα της οικογένειας της 19χρονης
Οι γονείς της 19χρονης, Μπράνκα και Γκόραν, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά τους πριν από την κηδεία της, ξέσπασαν: «Ποτέ δεν θα το αποδεχτούμε, ούτε θα δεχτούμε ότι έφυγες. Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας. Αγαπάμε ατέλειωτα την γενναία μας κόρη και θα μας λείψεις για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη και ας σε προσέχουν οι άγγελοι. Τώρα είσαι μία από αυτούς».
Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες θανάτου ενώ η ιδιοκτήτρια της τουριστικής εταιρείας δήλωσε ότι η 19χρονη φαινόταν χαρούμενη πριν από τη δραστηριότητα: «Ήταν χαρούμενη και σε καλή διάθεση πριν από την πτήση. Δεν έδειχνε κανένα φόβο για τα ύψη ή τις πτήσεις. Πριν ξεκινήσουμε, χαιρετούσε τους φίλους της στην παραλία και εκείνοι ανταπέδωσαν. Όλα φαίνονταν καλά. Δεν ξέρουμε γιατί ξεκούμπωσε τη ζώνη ασφαλείας και πήδηξε. Υποθέτω ότι δεν το έκανε συνειδητά, αλλά σε μια στιγμή ανεξέλεγκτου φόβου».