Search
Close this search box.
Search

Τηλεθέαση Δευτέρας 6/12: Έκανε η «Φάρμα» την ανατροπή;

Πριν 4 έτη

Η απάντηση είναι σαφέστατα «όχι» παρότι θα ήταν άδικο να κριθεί το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 μόνο από την πρώτη μέρα καθημερινής προβολής του και μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Τα νούμερα της Δευτέρας πάντως έδειξαν ότι Σασμός και Γη της ελιάς ελάχιστα έχασαν από τη εισβολή του ριάλιτι στην prime time, αντίθετα το GNTM μάλλον έχασε μερικές μονάδες που ίσως πήγαν στη Φάρμα.

Την ανατροπή πάντως έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που η επιστροφή του μετά την ασθένειά του τού έφερε 20άρια τηλεθέασης και πρωτιά στη late night ζώνη.

Στην πολύ πρωινή ζώνη είχαμε τον Γιώργο Παπαδάκη να κλείνει για πρώτη φορά την ψαλίδα που είχε ανοίξει με την Κοινωνία Ώρα Μega και αυτό φαίνεται να ευνόησε και το Πρωινό να πάρει πρωτιά.

Στη μεσημεριανή ζώνη, τίποτα δεν διατάραξε την πρωτιά της Ζέτας Μακρυπούλια ενώ το Deal ήταν ο μεγάλος νικητής της απογευματινής ζώνης με ποσοστό που ξεπέρασε το 20%.

Τι είδε το δυναμικό κοινό 18-54 

ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

Happy Day (ΑLPHA): 12,8%

Kαλημέρα Ελλάδα (ΑΝΤ1): 18,4%

Κοινωνία Ώρα Mega: 19,6%

Mega Καλημέρα: 13,4%

Ώρα Ελλάδος (OPEN): 7,1%

Σήμερα (ΣΚΑΪ): 12,8%

Super Κατερίνα (ΑLPHA): 12,9%

Το Πρωινό (ΑΝΤ1): 19,1%

Πάμε Δανάη (MEGA): 15,4%

Ποιος είναι πρωινιάτικα (OPEN): 3%

Breakfast at Star (STAR): 6,2%

Αλήθειες με τη Ζήνα (STAR): 10,4%

Αταίριαστοι (ΣΚΑΪ): 11,1%

Love it (ΣΚΑΪ): 7,4%

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ

Style me up (ΑLPHA): 7,5%

Tlive (ΑLPHA): 12,3%

Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε)(ΑΝΤ1):  22%

Ρουκ Ζουκ (ΑΝΤ1): 22,6%

Ελένη (MEGA): 13,7%

Κάθε μέρα σεφ (OPEN):  1,8%

Ώρα για φαγητό (ΣΚΑΪ): 3,7%

Καλό μεσημεράκι (ΣΚΑΪ): 17,2%

 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

Οικογενειακές ιστορίες (ΑLPHA): 18,5%

Deal (ALPHA): 21,3%

5×5 (ΑΝΤ1): 12,4%

Ήλιος (ΑΝΤ1): 13%

Live news (MEGA): 14,6%

Το αύριο μας ανήκει (MEGA): 5,7%

Eικόνες (Ε) (OPEN): 1,4%

Η τελευταία ώρα (OPEN): 4,3%

Shopping Star (STAR): 12,8%

O τροχός της τύχης (STAR): 17,9%

Κάτι ξαναψήνεται (ΣΚΑΪ): 9,7%

Μόλις χθες (ΣΚΑΪ): 10,4%

 

ΒΡΑΔΙΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ALPHA: 18,1%

ΑΝΤ1: 10,5%

MEGA:  8,5%

OPEN: 4,5%

STAR: 12,1%

ΣΚΑΪ: 8,2%

 

PRIME TIME
Άσε μας ρε μαμά (ΑLPHA): 13,8%

Σασμός (ΑLPHA): 24,8%

Ράδιο Αρβύλα (ΑΝΤ1): 22,6%

Η Φάρμα (ΑΝΤ1): 9,5%

Άγριες Μέλισσες (ΑΝΤ1): 18,1%

Private eyes (OPEN): 3,4%

Ξένη ταινία Και οι 7 ήταν υπέροχοι OPEN): 7,5%

Η γη της ελιάς (MEGA): 19,4%

GNTM4 (STAR): 12,5%

Εκλογές ΚΙΝΑΛ (ΣΚΑΪ): 3,2%

LATE NIGHT
Ξένη ταινία Thor Ragnarok (ΑLPHA): 11%

The 2night Show(ΑΝΤ1): 21,2%

H Μεγάλη Εικόνα (MEGA): 7,8%

Aπλές κουβέντες (OPEN): 4,7%

Nόμος και τάξη (STAR): 7,9%

Big Brother(ΣΚΑΪ):5,7%

 

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ 18-54

ALPHA: 15,1%

ΑΝΤ1: 16,5%

MEGA: 13,8%

OPEN: 4,7%

STAR: 10,5%

ΕΡΤ1: 3,4%

ΣΚΑΪ: 8,1%

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Σε «τείχος» προσέκρουσε η προσπάθεια της διοίκησης της «Βιολάντα» να επαναλειτουργήσει το δεύτερο εργοστάσιο της μπισκοτοβιομηχανίας, όταν κατέθεσε εκ νέου φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία με την σειρά της απέρριψε το αίτημα, καθώς και πάλι εντοπίστηκαν παραλείψεις. Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Χαϊνά Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του enikos.gr, η διοίκηση της μπισκοτοβιομηχανίας έχει προχωρήσει σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να ανοίξει το δεύτερο εργοστάσιο της «Βιολάντα», στο οποίο είχε μπει λουκέτο για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να μην συνέβαινε μια νέα τραγωδία όπως αυτή με τις πέντε νεκρές εργαζόμενες. Έτσι, πριν από περίπου 15 ημέρες, κατατέθηκε, από την πλευρά της διοίκησης της «Βιολάντα», εκ νέου φάκελος με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ζητώντας την επαναλειτουργία του δεύτερου εργοστασίου. Από την πλευρά της, απέρριψε το σχετικό αίτημα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εντοπίστηκαν ξανά παραλείψεις στο ζήτημα της πυρασφάλειας. «Δεν γνώριζα για την οσμή του υγραερίου» Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα», Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης, χθες (22/04) πέρασε εκ νέου το κατώφλι του ανακριτή Τρικάλων, για την συμπληρωματική απολογία του, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά και για την πρόκληση σωματικών βλαβών, καθώς υπενθυμίζεται ότι εκτός από τις πέντε νεκρές εργάτριες, άλλοι επτά εργαζόμενοι τραυματίστηκαν από την φονική έκρηξη. Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε, για ακόμη μία φορά, ότι γνώριζε για την οσμή υγραερίου στο εργοστάσιο, ενώ φέρεται να επεσήμανε πως παραμένει στο πλευρό των οικογενειών των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους, ζητώντας εκ νέου την αποφυλάκισή του. Ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας κρατείται προσωρινά από τις 18 Φεβρουαρίου, καθώς οι δικαστικές Αρχές δεν είχαν κάνει δεκτό το πρώτο αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει. Η πλευρά του κατηγορούμενου, προσέφυγε κατά της απόφασης, και τώρα μένει να φανεί εάν το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφασίσει να αφεθεί ελεύθερος ή να παραμείνει στη φυλακή.