Search
Close this search box.
Search

Την έσφαξε δίπλα στο αστυνομικό φυλάκιο! Εισαγγελική έρευνα για ευθύνες αστυνομικών

Πριν 2 έτη

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

Το έγκλημα το βράδυ της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους ειδεχθές αλλά τα πλάνα πραγματικά σοκάρουν, αφού η σορός της άτυχης κοπέλας βρίσκεται κυριολεκτικά μπροστά στο φυλάκιο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ο 39χρονος έστησε καρτέρι και επιτέθηκε πισώπλατα στην 28χρονη καταφέροντάς την με ένα μαχαίρι 5 απανωτά χτυπήματα.

Και τα ερωτήματα βασανιστικά: Δεν μπόρεσε κανείς να τον σταματήσει και να αποτρέψει τη μοιραία κατάληξη της γυναίκας;

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το Flash.gr και το δημοσιοποιούμε γιατί κρίνεται αναγκαίο να δοθούν απαντήσεις για τις συνθήκες του εγκλήματος:

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Από το 2023 υπάρχει το panic button»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, τη στιγμή που τα ερωτήματα για τη στάση των αστυνομικών πληθαίνουν.

Στην ανακοίνωση εξιστορούνται τα γεγονότα χωρίς ωστόσο να δίνεται ουσιαστική και πειστική απάντηση για το πώς διαχειρίστηκαν οι παρόντες αστυνομικοί τα όσα κατήγγειλε η κοπέλα για τον πρώην σύντροφό της ή για το γεγονός ότι τελικά, πάρα την επιθυμία της 28χρονης να πάει στο σπίτι της παρουσία περιπολικού, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα εκείνη να φύγει απροστάτευτη από το Τμήμα.

Ο πατέρας της 28χρονης ξεσπά: «Δεν μου είχε πει τίποτα, ήξερε ότι θα τον σκότωνα εγώ»

Ο πατέρας της 28χρονης που έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου του στους Αγίους Αναργύρους,ξεσπά για την άνανδρη δολοφονία παιδιού του, το οποίο μεγάλωσε ο ίδιος καθώς είχε χωρίσει με τη σύζυγό του και τα παιδιά ζούσαν μαζί του.

«Το παιδί μου ήταν ένας άγγελος, ζούσε με αυτό το απόβρασμα, έναν τεμπέλη που τον τάιζε» είπε στο Star λέγοντας πως η κόρη του δεν του είχε πει ποτέ τον εφιάλτη που ζούσε δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. «Ήξερε ότι θα τον σκότωνα εγώ, μου είχε εκμυστηρευθεί κάποια πράγματα η μητέρα της αλλά όσες φορές την πίεσα να μου μιλήσει, δεν μου είχε πει τίποτα», είπε συντετριμμένος ο πατέρας της Κυριακής.

 

 

Συγκλονισμένος ο πατέρας του δράστη: «Πολλά συγγνώμη»

«Πολλά συγγνώμη», ζήτησε ο πατέρας του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της 28χρονης έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.

«Δεν ξέρω τίποτα», πρόσθεσε μιλώντας στο STAR.

«Την κάρφωσε με απανωτές μαχαιριές από πίσω» – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

«Φοβάμαι για τη ζωή μου» φώναζε η κοπέλα και «την ακούσαμε που φώναζε με ουρλιαχτά. Και σκάει μύτη αυτός με το μηχανάκι και την κάρφωσε με απανωτές μαχαιριές από πίσω. Δεν υπήρχε χρόνος, όλα έγιναν αστραπιαία. Δεν υπήρχε αστυνομία. Μόνο μία γυναίκα στο φρούριο. Τί να κάνει;» δήλωσε στο Action24 αυτόπτης μάρτυρας για τη γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ στους Αγίους Αναργύρους.

«Ήταν μεγάλο το μαχαίρι. Xασαπομάχαιρο. Εγώ τον είδα να κατεβαίνει με το μηχανάκι από την πλατεία των Αγίων Αναργύρων. Είναι κεντρικό σημείο. Δεν μπορεί να φοβόμαστε για τη ζωή μας».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Σε «τείχος» προσέκρουσε η προσπάθεια της διοίκησης της «Βιολάντα» να επαναλειτουργήσει το δεύτερο εργοστάσιο της μπισκοτοβιομηχανίας, όταν κατέθεσε εκ νέου φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία με την σειρά της απέρριψε το αίτημα, καθώς και πάλι εντοπίστηκαν παραλείψεις. Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Χαϊνά Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του enikos.gr, η διοίκηση της μπισκοτοβιομηχανίας έχει προχωρήσει σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να ανοίξει το δεύτερο εργοστάσιο της «Βιολάντα», στο οποίο είχε μπει λουκέτο για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να μην συνέβαινε μια νέα τραγωδία όπως αυτή με τις πέντε νεκρές εργαζόμενες. Έτσι, πριν από περίπου 15 ημέρες, κατατέθηκε, από την πλευρά της διοίκησης της «Βιολάντα», εκ νέου φάκελος με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ζητώντας την επαναλειτουργία του δεύτερου εργοστασίου. Από την πλευρά της, απέρριψε το σχετικό αίτημα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εντοπίστηκαν ξανά παραλείψεις στο ζήτημα της πυρασφάλειας. «Δεν γνώριζα για την οσμή του υγραερίου» Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα», Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης, χθες (22/04) πέρασε εκ νέου το κατώφλι του ανακριτή Τρικάλων, για την συμπληρωματική απολογία του, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά και για την πρόκληση σωματικών βλαβών, καθώς υπενθυμίζεται ότι εκτός από τις πέντε νεκρές εργάτριες, άλλοι επτά εργαζόμενοι τραυματίστηκαν από την φονική έκρηξη. Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε, για ακόμη μία φορά, ότι γνώριζε για την οσμή υγραερίου στο εργοστάσιο, ενώ φέρεται να επεσήμανε πως παραμένει στο πλευρό των οικογενειών των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους, ζητώντας εκ νέου την αποφυλάκισή του. Ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας κρατείται προσωρινά από τις 18 Φεβρουαρίου, καθώς οι δικαστικές Αρχές δεν είχαν κάνει δεκτό το πρώτο αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει. Η πλευρά του κατηγορούμενου, προσέφυγε κατά της απόφασης, και τώρα μένει να φανεί εάν το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφασίσει να αφεθεί ελεύθερος ή να παραμείνει στη φυλακή.