-->
08.08.2022

Τίτλοι τέλους για το Cine Oscar στα Πατήσια

Οι κινηματογραφικές αίθουσες μπορούν να θεωρηθούν ως οι μεγάλοι “χαμένοι” της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς αφενός μεν ο φόβος της συνάθροισης αφετέρου δε οι ψηφιακές πλατφόρμες με τις δεκάδες επιλογές τους, αλλά και τα επί πληρωμή streaming ακόμη και νέων δημοφιλών ταινιών, έχουν στερήσει μία πολύ μεγάλη μερίδα κοινού από αυτές.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το ζοφερό κλίμα, με την μετάλλαξη Όμικρον, να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στο πολιτιστικό τοπίο, ο ιστορικός κινηματογράφος “Όσκαρ” στα Κάτω Πατήσια επί της οδού Αχαρνών δυστυχώς κατεβάζει ρολά. .

Στη σελίδα του κινηματογράφου στο Facebook αναρτήθηκε μία λιτή ανακοίνωση που ανάφερε πως σήμερα, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου του 2022, είναι η τελευταία μέρα λειτουργίας του και πως στο εξής ο χώρος αλλάζει χρήση.

Αναλυτικότερα διαβάζουμε: “Τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ. Αύριο Τετάρτη 12/1/2022, ο κιν/φος Όσκαρ θα λειτουργήσει για #τελευταία φορά. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που από το 1970 ήσασταν κοντά μας, στα δύσκολα και στα εύκολα. Ο χώρος αλλάζει χρήση. Θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κιν/κα. Θα μας βρείτε στο θερινό μας, Σινέ Λιλά”.


Διαβάστε επίσης