Search
Close this search box.
Search

Τίτλοι τέλους για το Cine Oscar στα Πατήσια

Πριν 4 έτη

Οι κινηματογραφικές αίθουσες μπορούν να θεωρηθούν ως οι μεγάλοι “χαμένοι” της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς αφενός μεν ο φόβος της συνάθροισης αφετέρου δε οι ψηφιακές πλατφόρμες με τις δεκάδες επιλογές τους, αλλά και τα επί πληρωμή streaming ακόμη και νέων δημοφιλών ταινιών, έχουν στερήσει μία πολύ μεγάλη μερίδα κοινού από αυτές.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το ζοφερό κλίμα, με την μετάλλαξη Όμικρον, να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στο πολιτιστικό τοπίο, ο ιστορικός κινηματογράφος “Όσκαρ” στα Κάτω Πατήσια επί της οδού Αχαρνών δυστυχώς κατεβάζει ρολά. .

Στη σελίδα του κινηματογράφου στο Facebook αναρτήθηκε μία λιτή ανακοίνωση που ανάφερε πως σήμερα, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου του 2022, είναι η τελευταία μέρα λειτουργίας του και πως στο εξής ο χώρος αλλάζει χρήση.

Αναλυτικότερα διαβάζουμε: “Τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ. Αύριο Τετάρτη 12/1/2022, ο κιν/φος Όσκαρ θα λειτουργήσει για #τελευταία φορά. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που από το 1970 ήσασταν κοντά μας, στα δύσκολα και στα εύκολα. Ο χώρος αλλάζει χρήση. Θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κιν/κα. Θα μας βρείτε στο θερινό μας, Σινέ Λιλά”.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Σε «τείχος» προσέκρουσε η προσπάθεια της διοίκησης της «Βιολάντα» να επαναλειτουργήσει το δεύτερο εργοστάσιο της μπισκοτοβιομηχανίας, όταν κατέθεσε εκ νέου φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία με την σειρά της απέρριψε το αίτημα, καθώς και πάλι εντοπίστηκαν παραλείψεις. Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Χαϊνά Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του enikos.gr, η διοίκηση της μπισκοτοβιομηχανίας έχει προχωρήσει σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να ανοίξει το δεύτερο εργοστάσιο της «Βιολάντα», στο οποίο είχε μπει λουκέτο για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να μην συνέβαινε μια νέα τραγωδία όπως αυτή με τις πέντε νεκρές εργαζόμενες. Έτσι, πριν από περίπου 15 ημέρες, κατατέθηκε, από την πλευρά της διοίκησης της «Βιολάντα», εκ νέου φάκελος με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ζητώντας την επαναλειτουργία του δεύτερου εργοστασίου. Από την πλευρά της, απέρριψε το σχετικό αίτημα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εντοπίστηκαν ξανά παραλείψεις στο ζήτημα της πυρασφάλειας. «Δεν γνώριζα για την οσμή του υγραερίου» Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα», Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης, χθες (22/04) πέρασε εκ νέου το κατώφλι του ανακριτή Τρικάλων, για την συμπληρωματική απολογία του, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά και για την πρόκληση σωματικών βλαβών, καθώς υπενθυμίζεται ότι εκτός από τις πέντε νεκρές εργάτριες, άλλοι επτά εργαζόμενοι τραυματίστηκαν από την φονική έκρηξη. Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε, για ακόμη μία φορά, ότι γνώριζε για την οσμή υγραερίου στο εργοστάσιο, ενώ φέρεται να επεσήμανε πως παραμένει στο πλευρό των οικογενειών των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους, ζητώντας εκ νέου την αποφυλάκισή του. Ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας κρατείται προσωρινά από τις 18 Φεβρουαρίου, καθώς οι δικαστικές Αρχές δεν είχαν κάνει δεκτό το πρώτο αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει. Η πλευρά του κατηγορούμενου, προσέφυγε κατά της απόφασης, και τώρα μένει να φανεί εάν το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφασίσει να αφεθεί ελεύθερος ή να παραμείνει στη φυλακή.