Search
Close this search box.
Search

To 3o Γυμνάσιο Βύρωνα από την κατάληψη – Η φωτογραφία και η ανάρτηση που πληγώνει και εξοργίζει

Πριν 5 έτη

Ο δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα, γιατρός και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με μια ανάρτησή του στο facebook αναρωτιέται αν αυτή η φωτογραφία του κατεστραμμένου 3ου Γυμνασίου Βύρωνα θα αφυπνίσει τη δημοτική Αρχή που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει συγκεκριμένα: 

“Σήμερα αυτή η εικόνα από το 3ο Γυμνάσιο.Προφανώς δεν είναι εικόνα διεκδίκησης.Προφανώς δεν το έκαναν μαθητές από υγιείς οικογένειες.
Προ καιρού κλοπές ηλεκτροτεχνολογικού εξοπλισμού άλλου σχολείου.
Ακόμα πιο πριν αντίστοιχοι βανδαλισμοί σε σχολείο και Κλειστό γυμναστήριο.
Λοιπόν κύριε Δήμαρχε τί κάνουμε;
Άμεσα να δώσετε λύση.
Οι συζητήσεις δεν βοηθούν σε τίποτα.
Δράση άμεσα”.

https://www.facebook.com/xristos.gogos.75/posts/10219694226609280

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.

Ο Τάιλερ Ρόμπινσον που συνελήφθη 33 ώρες μετά το έγκλημα, είναι ο δολοφόνος του Τσάρλι Κερκ Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον από τη Γιούτα είναι ο δολοφόνος του 32χρονου συντηρητικού ακτιβιστή και συμμάχου του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ. Σύμφωνα με τις Αρχές, έδρασε πιθανότατα μόνος του. – Σε ένα από τα πυρομαχικά του έγραφε Bella Ciao, ενώ σε άλλο έγραφε «γειά σου φασίστα! Πιάσε!» – Συνελήφθη 33 ώρες μετά τη δολοφονία του Κερκ. – Έδρασε – εκτός απροόπτου – μόνος του. – Σε οικογενειακό δείπνο, πριν τη δολοφονία ο 22χρονος είχε μιλήσει αρνητικά για τον Κερκ. Είπε ότι ήταν γεμάτος μίσος και διέδιδε μίσος. – Ο Ρόμπινσον έφτασε στο πανεπιστήμιο τέσσερις ώρες πριν από τη δολοφονία του Κερκ – Οι Αρχές ευχαρίστησαν την οικογένεια του δράστη «που έκαναν το σωστό» – Για σημείο καμπής στην αμερικανική ιστορία μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούτα : «Μένει να δούμε το είδος της» – Πριν τη δολοφονία ο Ρόμπινσον άλλαξε ρούχα στην ταράτσα. Μετά φόρεσε ξανά τα αρχικά.