-->
22.05.2022

Το εντυπωσιακό μονόπετρο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων της Λόρεν Σίλβερμαν

Ο Βρετανός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων Σάιμον Κάουελ αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του, Λόρεν Σίλβερμαν (Lauren Silverman) μετά από αρκετά χρόνια σχέσης με ένα μονόπετρο αξίας  2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Ηello.

Η Σίλβερμαν απαθανατίστηκε στο Μαλιμπού, φορώντας το λαμπερό της μονόπετρο το οποίο έκλεψε την παράσταση.

Ο Κάουελ σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Zack Stone ξόδεψε το αστρονομικό ποσό για το οβάλ σχήμα του διαμαντιού. «Το δαχτυλίδι της Λόρεν Σίλβερμαν φαίνεται να έχει οβάλ σχήμα, το οποίο ήταν το πιο δημοφιλές για το 2021. Το κεντρικό διαμάντι είναι περίπου 20 καρατίων. Φαίνεται ότι είναι χρώματος D, γεγονός που το καθιστά μια απίστευτα υψηλής αξίας πέτρα.» Και πρόσθεσε: «Ένα δαχτυλίδι σαν αυτό, αξίζει 2.500.000 δολάρια και είναι το πιο ακριβό που έχουμε δει τους τελευταίους 12 μήνες».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών τους στα Μπαρμπέιντος, όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2004.

Μαζί τους ήταν ο γιος τους Έρικ αλλά και ο 16χρονος γιος της Λόρεν, Άνταμ από τον προηγούμενο γάμο της, σύμφωνα με την «The Sun».

«Είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι. Είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό και λατρεύουν ο ένας τον άλλον, οπότε δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη για τους στενούς τους φίλους.» επιβεβαίωσε φίλος του ζευγαριού στο People.
Αν και οι λεπτομέρειες του επικείμενου γάμου δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, η φίλη του Κάουελ ηθοποιός Αμάντα Χόλντεν δήλωσε ότι ελπίζει η μεγάλη μέρα να είναι μέσα στο 2022.

Διαβάστε επίσης