-->
21.03.2023

Το γαλάζιο δείπνο, συναντήσεις στη Βουλή και το αίτημα των διευθυντών των υπουργών 

Το βράδυ της Δευτέρας ο Μάκης Βορίδης κατέβηκε στο λιμάνι του Πειραιά και είχε συνάντηση με «γαλάζιους» δημάρχους των νησιών της Αττικής αλλά και βουλευτές της ΝΔ στην Α’ Πειραιά.
Μάλιστα στο δείπνο στον Ιστιοπλοϊκό ήταν και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και οι γαλάζιοι βουλευτές Γιάννης Μελάς, Νόνη Δούνια και Νίκος Μανωλάκος.
Συναντήσεις 
Ανάρπαστος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Σκρέκας από τους συναδέλφους του στη Βουλή.
Βλέπετε οι τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για έκπτωση στην ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ρεύματος με αναδρομική ισχύ μάλιστα, και μια τα επιμέρους αιτήματα που έχουν οι γαλάζιοι βουλευτές και όχι μόνο έχουν φέρει στο επίκεντρο τον υπουργό Ενέργειας.
Όπως το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή οι βουλευτές της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Περικλής Μαντάς, Λάκης Βασιλειάδης, Ανδρέας Νικολακόπουλος και Θέμης Χειμάρας συζήτησαν μεταξύ άλλων με τον Κώστα Σκρέκα την ανάγκη ρύθμισης των οφειλών των ΤΟΕΒ στη ΔΕΗ.
Αίτημα 
Αν και στα προηγούμενα Συνέδρια της ΝΔ, επί προεδρίας του Κυριάκου Μητσοτάκη οι διευθυντές την υπουργών και των βουλευτών είχαν απαγορευτικό στο να είναι υποψήφιοι για την Πολιτική Επιτροπή, την τελευταία περίοδο κάποιοι ζητούν από την Πειραιώς να καταθέσουν υποψηφιότητα στο επικείμενο Συνέδριο του Μαΐου.
Μόνο όμως, που σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης δεν θέλει να ακούει κουβέντα για ευνόητους λόγους.
Το Συνέδριο της ΝΔ έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Μαΐου.
Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης