-->
02.03.2021

Το Instagram «σφάζει» την Τζένιφερ Άνιστον- Δείτε το χριστουγεννιάτικο στολίδι της που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι στάθηκε η αφορμή για την στοχοποίηση της σταρ από πλήθος ακολούθων της στο Instagram.

Μέσα στα Χριστούγεννα, η Τζένιφερ Άνιστον έκανε μια μάλλον ατυχή ανάρτηση, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία ενός ξύλινου, σκαλιστού στολιδιού που έφερε την επιγραφή: «Η πρώτη μας πανδημία, 2020».

Πολλοί από τους χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής θεώρησαν ότι μια τέτοια κίνηση δείχνει το λιγότερο έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα εκ μέρους της ηθοποιού, και το εξέφρασαν δημόσια με σωρεία σχετικών σχολίων.

«Οι διάσημοι είναι τρομακτικά ανόητοι», είπε μια χρήστης ενδεικτικά. «Ζήτω η πρώτη μας πανδημία, όπου εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους! Ας τη γιορτάσουμε με ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι!»

«Το μόνο που έχουν καταφέρει οι σελέμπριτι κατά την διάρκεια της πανδημίας είναι να δείξουν το πόσο λίγη επαφή έχουν με ό,τι δεν έχει να κάνει με τους ίδιους», σχολίασε δηκτικά ένας άλλος follower της δημοφιλούς ηθοποιού.

Ευτυχώς για την Άνιστον, μια μικρή μερίδα των φαν της τάχθηκε υπέρ της, λέγοντας ότι με την κίνησή της η ηθοποιός απλώς επεσήμανε την ιδιαιτερότητα της ιστορικής χρονιάς που μας πέρασε.

«Νομίζω ότι είναι όμορφο. Πρόκειται για κάτι που θα θυμόμαστε, ακόμα και αν δεν είναι ωραίο, δεν το βρίσκω λάθος», έγραψε μια χρήστης, τονίζοντας ότι πολλά από τα φετινά στολίδια απεικονίζουν ανθρωπάκια που φοράνε μάσκες.

ΠΗΓΗ: PageSix 


Διαβάστε επίσης