-->
06.06.2023

Το μυστήριο με την Τσαπανίδου – Η αιτία της εξαφάνισής της – Ποιοι και τι της χρεώνουν

Ένα από τα θέματα που απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός των άλλων, είναι και η Πόπη Τσαπανίδου. Η εκπρόσωπος του κόμματος έχει εξαφανιστεί από την Κυριακή των εκλογών το πρωί και η τύχη της… αγνοείται.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί φωνές, ντός της Κουμουνδούρου να αποσυρθεί η Πόπη Τσαπανίδου, στην οποία ορισμένοι επιχειρούν να επιρρίψουν ευθύνες για την εκλογική συντριβή.

 Μάλιστα τις επιρρίπτουν ότι δεν ήξερε τα θέματα, δεν ήταν  κομματικό στέλεχος και μάλιστα ότι στα πάνελ έλεγε άλλα αντ’ άλλων νούμερα. Επίσης λένε ότι «επειδή έκανε τηλεόραση, δεν σημαίνει ότι μπορούσε να στηρίξει τις θέσεις του κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο».
Στελέχη του κόμματος συμβουλεύουν τον κ. Τσίπρα να βγάλει μπροστά στην επικοινωνία νεότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που πρώτευσαν στις εκλογές, όπως την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νάσο Ηλιόπουλο, ενώ άλλοι θα επιθυμούσαν στη θέση του εκπροσώπου τύπου να βρεθεί ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος δεν εξελέγη βουλευτής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Τσαπανίδου έχει υποβάλλει την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα, αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή.
Σήμερα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ή τις απόμενες ώρες μάλλον θα ξεκαθαρίσουν όλα.
Και βέβαια στο τουίτερ γίνεται πάρτι: 

https://twitter.com/commonsense491/status/1661477534289231876

https://twitter.com/blacktom1961/status/1661618474970501120Διαβάστε επίσης