-->
14.08.2022

Το πρώτο τελεσίγραφο στη Φώφη – Ποιος το έδωσε, τι ζητάει

Με την ηρεμία πριν την καταιγίδα μοιάζει η κατάσταση στο Κίνημα Αλλαγής. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 15minutes,  έδωσε έξι μήνες προθεσμία στη Φώφη Γεννηματά, ζητώντας εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος αρχές του φθινοπώρου.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ αποτελεί τον υπ αριθμόν ένα δελφίνο της Χαριλάου Τρικούπη και η στάση του στο θέμα της εκλογής ηγεσίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις στο τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα της χώρας.

Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ήταν σαφής: Οι εσωκομματικές εκλογές  για την ανάδειξη προέδρου από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος θα πρέπει να γίνουν μέσα στο φθινόπωρο. Έως τότε θα πρέπει να υπάρξει εσωκομματική νηνεμία, ώστε το ΚΙΝΑΛ να μην βρεθεί σε δυσκολότερη θέση απ΄ ότι βρίσκεται σήμερα, που δεν μπορεί να ανακάμψει παρά τη δυσαρέσκεια από την κυβέρνηση και τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ.

Την προειδοποίηση του ευρωβουλευτή αναμένεται να λάβει σοβαρά η Φώφη Γεννηματά, που βλέπει ότι ενδεχομένως η πρόθεσή της να πάει τις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τον Φεβρουάριο του 2022!

 


Διαβάστε επίσης