Search
Close this search box.
Search

Το Σάββατο η ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ με μηνύματα

Πριν 2 λεπτά
Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσιάζει στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο (12/9).

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επιχειρήσει να εκπέμψει από το βήμα της ΔΕΘ το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να κυβερνήσει με ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πολιτών.

Ένα πρόγραμμα, που όπως υποστηρίζει η πλευρά του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο θα αμβλύνει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, αλλά θα έχει όραμα για μια ισχυρή Ελλάδα με ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς.

Ο κ. Ανδρουλάκης δέχθηκε πολλές ερωτήσεις στη συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη. Όπως σχολίασε, είπε ότι ο κόσμος θα επιβραβεύσει αυτούς που έχουν συνέπεια και σχέδιο και ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που εγγυάται την πολιτική αλλαγή με ασφάλεια.

Πρόσθεσε ότι ο κόσμος θα αποφασίσει στα τελευταία μέτρα του προεκλογικού αγώνα, ενώ όρισε ως αντίπαλο τη Νέα Δημοκρατία.

Ερωτηθείς για την ακροδεξιά και είπε ότι «οι οπαδοί του Τραμπ στην Ελλάδα βοηθούν την ακροδεξιά ατζέντα και ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.