-->
27.11.2021

Το spoiler που έδωσε η Στέλα Φυρογένη, πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς»

Η Στέλα Φυρογένη, η πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε με την Σίσσυ Χρηστίδου για το σίριαλ.

Το θέατρο, η Χάιδω και η Γη της Ελιάς

«Η δουλειά μου με εκπλήσσει ακόμα. Δεν είναι δουλειά μου να εμφανίζομαι σε εκπομπές. Με κάλυπτε το θέατρο, για αυτό δεν είχα κάνει τώρα τηλεόραση. Μετά από τριάντα χρόνια δουλειά στο θέατρο, τώρα ήταν η κατάλληλη ώρα για να κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι ένα ωραίο καταφύγιο για τον κόσμο».

«Η Χάιδω είναι ένα τέρας, ένα τέρας για το οποίο έχω κατανόηση», είπε και συνέχισε:

«Ο ρόλος έχει σωματικές απαιτήσεις, όλοι έχουμε θλιβερές στιγμές που μπορούμε να ανασύρουμε από τις προσωπικές στιγμές. Στις δύσκολες στιγμές του ρόλου θυμάμαι δικές μου πικρές στιγμές και είμαι κοντά στον χαρακτήρα του ρόλου για να μπορέσω να παίξω».

Για το #metoo: «Πολύ παλιά είχε συμβεί και αντέδρασα με τα χέρια μου, ενώ άλλη μια φορά αντέδρασα λεκτικά. Φυσικά έφυγα από αυτές τις δουλειές».


Το spoiler

«Με διχάζει η Χάιδω και εγώ σαν άνθρωπος δεν μπορώ να καταλάβω την αυτοδικία του ρόλου. Μπορώ να καταλάβω την εμμονή της και το ένστικτο της. Το ένστικτο της για τον δολοφόνο της κόρης και του άνδρα της θα δικαιωθεί», είπε η ηθοποιός δίνοντας ένα μεγάλο spoiler για την εξέλιξη της σειράς.


Διαβάστε επίσης