-->
12.06.2021

Το συγκινητικό αφιέρωμα της Daily Mail στην Καρολάιν και τον Μπάμπη, μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Στα βασικά θέματα της Daily Mail περιλαμβάνεται και σήμερα η άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια του μωρού της, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Στο δημοσίευμα με τίτλο «Ο σύζυγος της Βρετανίδας που δολοφονήθηκε στη διάρρηξη στην Ελλάδα λέει ότι “εκλιπαρούσε τους κλέφτες να μης βλάψουν” και «να σταματήσουν τα βασανιστήρια» καθώς έβαλαν το ΌΠΛΟ στον κρόταφο της κορούλας τους προτού σκοτώσουν τη γυναίκα του», η βρετανική εφημερίδα παραθέτει τις δηλώσεις του 33χρονου πιλότου για τον εφιάλτη που έζησαν: «Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου έκλαιγε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν στο σπίτι για να βρουν κι άλλα χρήματα και κοσμήματα (…) Ικετεύαμε τους κλέφτες να μην μας βλάψουν, τους είπαμε που ήταν τα χρήματα και τους παρακαλέσαμε να μας αφήσουν ήσυχους (…) Εύχομαι κανείς να μην περάσει όσα εμείς. Ήταν ένας εφιάλτης. Η αστυνομία θα τους πιάσει».

Με έκδηλο το ενδιαφέρον για την υπόθεση, λόγω της καταγωγής της 20χρονης, η βρετανική εφημερίδα παραθέτει εκτενές ρεπορτάζ για όσα τραγικά συνέβησαν στα Γλυκά Νερά, φωτογραφίες του ζευγαριού, αλλά και το ιστορικό της γνωριμίας της 20χρονης με τον άνδρα της.

«Τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτουν ότι η Καρολάιν και ο Μπάμπης γνωρίστηκαν το 2017 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2019 σε τελετή στην Πορτογαλία. Η Καρολάιν, που φαίνεται ότι έχει σχέσεις με τη Βρετανία από την πλευρά του πατέρα της, γέννησε στη συνέχεια το πρώτο τους παιδί τον Ιούνιο του περασμένου χρόνου.

Το ζευγάρι ζούσε στην Αθήνα, όπου Μπάμπης εργαζόταν ως πιλότος ελικοπτέρου που πραγματοποιούσε πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο των Αθηνών κι ένα μικρότερο στα Μέγαρα.

Η Καρολάιν ήταν σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς αν και παραμένει ασαφές τι σπούδαζε. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Times η Κάρολαϊν μεγάλωσε στην Αλόννησο. Φίλη της οικογένειας, που επικαλέστηκε η εφημερίδα, είπε ότι ο πατέρας της κοπέλας ήταν Βρετανός και η μητέρα της από τις Φιλιππίνες. “Δεν γνωρίζω αν γεννήθηκε ή μεγάλωσε εκεί. Ήταν πολύ όμορφο κορίτσι και πολύ δραστήριο παιδί, που κολυμπούσε πολύ κι έκανε καταδύσεις. Η μητέρα της ήταν πολύ γλυκιά και πολύ περήφανη για την κόρη της. Η μητέρα της έλεγε πριν από λίγες μέρες πόσο χαρούμενη ήταν που μπορούσε να επισκέπτεται μια στο τόσο την Καρολάιν στην Αθήνα”, δήλωσε η φίλη.

Σε μια ανάρτησή του στο Instagram τον περασμένο Ιούλιο ο Μπάμπης έγραφε: “Χαρούμενα γενέθλια, υπέροχη γυναίκα μου, καλύτερη μου φίλη και καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να έχει η κόρη μας”. Μια ανάρτηση έναν μήνα νωρίτερα ανήγγειλε τη γέννηση της κόρης τους με τον Μπάμπη να λέει ότι ήταν “η καλύτερη μέρα στη ζωή ενός άνδρα”», καταλήγει το συγκινητικό αφιέρωμα της Daily Mail.

Διαβάστε επίσης