-->
10.08.2022

Το σύνδρομο της αυτοκαταστροφής και το κινητό του Ανδρουλάκη

Με καθυστέρηση πολλών ημερών οι δικηγόροι του Νίκου Ανδρουλάκη συνοδευόμενοι από τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στον Αρειο Πάγο για την υπόθεση των υποκλοπών.

Προφανώς στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν αποφασίσει να συντηρήσουν επικοινωνιακά το ζήτημα με την απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Εκτιμούν ότι με την κίνηση αυτή θα καλύψουν την αντιπολιτευτική ανεπάρκεια και το φιάσκο με τις περίεργες θέσεις για τις μετεκλογικές συνεργασίες.

Βέβαια εγκυμονεί ο κίνδυνος να γίνουν παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ που σπεκουλάρει άγρια το ζήτημα των υποκλοπών και έχει αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση του Ανδρουλάκη.

Το ταμείο από τις κινήσεις απελπισίας στις οποίες καταφεύγει η Χαριλάου Τρικούπη θα γίνει στις αρχές του Σεπτέμβρη, όταν θα δημοσιοποιηθούν τα νέα γκάλοπ.

Στην περίπτωση κατά την οποία το ΠΑΣΟΚ εμφανίσει νέες απώλειες και κινείται οριακά στο 10%, τότε η κατάσταση δεν διασώζεται.

Τα επικοινωνιακά κόλπα και η ολική επαναφορά του λεγόμενου ακροδεξιού συνδρόμου δεν μπορούν να κρατήσουν όρθια κόμματα, ειδικά όταν η ηγεσία τους δεν μπορεί να διαμορφώσει στρατηγική και καταφεύγει στον τακτικισμό.

Όπως αντιλαμβάνεστε η κατάσταση δεν σώζεται ούτε με το Predator.


Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης