-->
22.03.2023

Το βιβλίο του Άδωνι και οι Oννεδίτες – υπουργοί 

«Απλά μαθήματα ρητορικής». Αυτό είναι το νέο βιβλίο του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη που θα παρουσιαστεί στον Ελληνικό Κόσμο την Τετάρτη.
Για να ξέρετε η αίθουσα έχει ήδη γεμίσει με τους πολίτες να έχουν προμηθεύει από μέρας τις προσκλήσεις τους και η εκδήλωση αναμένεται να έχει κοσμοσυρροή.
Ουσιαστικά πρόκειται για πολιτική εκδήλωση όπου για το βιβλίο του θα μιλήσουν οι υπουργοί Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο πρώην βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός.
Όπως καταλαβαίνετε το βιβλίο ενώνει όλες τις τάσεις της ΝΔ.
Για το βιβλίο ακόμα θα μιλήσουν ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.
Εκδήλωση 
Κεντρικός ομιλητής την ίδια ημέρα, την Τετάρτη σε γαλάζια εκδήλωση που πραγματοποιείται στον Άγιο Στέφανο είναι και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.
Η γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ διοργανώσει την εκδήλωση με θέματα που έχουν να κάνουν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Στέλιος Πέτσας που θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής καταγράφει ήδη δυναμική.
Πρόεδροι 
Τα παλιά θυμήθηκαν ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου το μεσημέρι της Κυριακής.
Οι δυο υπουργοί ως πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ είχαν κληθεί να μιλήσουν στο Συνέδριο της γαλάζιας οργάνωσης και ξεσήκωσαν τους νεολαίους.
Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης