-->
07.12.2023

Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Γιόρτασαν την 34η επέτειο τους με φωτογραφία από τον γάμο τους

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον έχουν επέτειο γάμου. Το ζευγάρι συμπληρώνει 34 ολόκληρα χρόνια έρωτα και έγγαμου βίου και έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1988 και έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Τσέστερ και τον Τρούμαν. Η οικογένεια λατρεύει την Ελλάδα και σχεδόν κάθε χρόνο περνάει εδώ μεγάλος μέρος των διακοπών της.

Με αφορμή την επέτειο τους, η Ρίτα Γουίλσον ανέβασε μία φωτογραφία της με τον 65χρονο ηθοποιό που τους δείχνει την ημέρα του γάμου τους, να κρατιούνται από το χέρι και να χαμογελούν. Τη φωτογραφία συνόδευσε με τη λεζάντα: «Οι καλύτερες μέρες της ζωής μας».

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον γνωρίστηκαν το 1981 στα γυρίσματα της σειρά του ABC «Bosom Buddies» και αρχικά ήταν απλά φίλοι, αφού ο ηθοποιός ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του. Μετά το διαζύγιο του, όμως, οι δυο τους ήρθαν κοντά και ανακοίνωσαν τη σχέση τους το 1986.

Εκτός, όμως, από αρκετά ευτυχισμένες στιγμές, το ζευγάρι πέρασε και πολλές δυσκολίες, οι οποίες τους έδεσαν ακόμα περισσότερο. Η μεγαλύτερη αναταραχή προκλήθηκε το 2015, όταν η Ρίτα Γουίλσον έμαθε ότι έχει καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή.

Δείτε τη δημοσίευση

 Διαβάστε επίσης