Του Ανδρέα Βορύλλα*ΛΟΑΤΚΙ Δημοκρατία: Ένα ζοφερό μέλλον για την πατρίδα μας και την Ευρώπη"/>
-->
21.02.2024

Του Ανδρέα Βορύλλα*
ΛΟΑΤΚΙ Δημοκρατία: Ένα ζοφερό μέλλον για την πατρίδα μας και την Ευρώπη

Tου Ανδρέα Βορύλλα *

Οι ψευτομοντερνισμοί του κυρίου Μητσοτάκη για τη δήθεν προοδευτικότητα της κυβέρνησής του, καθώς και ο υπερθεματισμός των σφουγκοκωλάριων του Μαξίμου για το «κράτος Δικαίου» αναλώθηκαν στο αντεθνικό, αντισυνταγματικό και βδελιγματικό νομοσχέδιο για τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ.

Όμως το ευρωκοινοβούλιο με 330 ευρωβουλευτές του ενέκρινε ψήφισμα-καταδική για το κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα. Ένα ψήφισμα-κόλαφο, που μας γυρίζει 54 χρόνια πίσω στην εποχή του Πιπινέλη (ΥΠΕΞ της χούντας των Συνταγματαρχών). Εκεί μας γύρισε ο κ. Μητσοτάκης με το Predator, την «ιδιωτική ΕΥΠ» του, τη μη απόδοση Δικαιοσύνης και τις μεθοδεύσεις σε αυτήν, τη φίμωση του Τύπου με τα «πετσοταϊσμένα» και όχι μόνο ΜΜΕ, που η μοναδική δημοσιογραφική πηγή τους είναι το Μαξίμου και η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως! Σε διαφορετική περίπτωση, μέσα που υπηρετούν την αποστολή τους για πλουραλισμό και για αλήθεια βρίσκονται σε συνεχή δίωξη. Οι δημοσιογράφοι, που δεν περνούν από τον «μπεζαχτά» του κράτους ή των ολιγαρχών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους μέσω των ΜΜΕ, τότε παρακολουθούνται, απειλούνται και ενίοτε δολοφονούνται. Αυτά δεν τα λέω εγώ, το Ψήφισμα τα αναφέρει. Με λίγα λόγια, οι Ευρωπαίοι εταίροι, μας καταγγέλλουν για έλλειμμα Δημοκρατίας και, σε κάποιες περιπτώσεις, για αυταρχισμό της κυβέρνησης.
Δυστυχώς αυτή η κατηφόρα, που μας έχει οδηγήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Και στο τέλος πάλι θα την πληρώσουν οι οικονομικά ασθενέστεροι, οι μικρομεσαίοι, οι αγρότες και όλοι όσοι είναι εξαρτημένοι από τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Δυστυχώς ο ολισθηρός δρόμος δεν έχει να κάνει μόνο με την Ευρώπη. Το μεγαλύτερο ζητούμενο των τελευταίων ημερών είναι η κατά μέτωπον επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση απέναντι στην ελληνική οικογένεια, την ορθόδοξη Πίστη μας και εν γένει η καταβαράθρωση του ελληνικού έθνους. Και αυτό πραγματοποιείται με το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ. Μια βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, που στην ολοκλήρωση της θα επιφέρει τα μεγαλύτερα δεινά στο έθνος μας και στις αυριανές γενιές.

Η «συναστρία» Μητσοτάκη – Κασσελάκη – Ανδρουλάκη, που επιτεύχθηκε για την υπερψήφιση αυτού του νομοσχεδίου, μας βάζει σε βαθιές σκέψεις. Γιατί αυτή η ετερόκλητη σύνθεση να έρχεται σε τόσο μεγάλη αντιπαράθεση με σχεδόν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία; Ποιοι τους καθοδηγούν και από που ορμώμενοι επιτίθενται με τέτοιο μένος στην ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού μας; Ποιος είναι ο απώτερος στόχος τους εκμαυλίζοντας την οικογένεια, ευτελίζοντας τη μητρότητα και κατ’ επέκταση τη γυναίκα, που θέλουν να την καταστήσουν «παιδομηχανή», φυτρώνοντας στη μήτρα της επίγονα έμβρυα; Και τελικά, ποιος θα εξασφαλίσει τα δικαιώματα των παιδιών που θα αποτελούν έπαθλο στα χέρια ομοφυλόφιλων ζευγαριών, κάτι που η ίδια η φύση το θεωρεί παρά φύσιν;

Ένας ακόμη προβληματισμός που μου προστίθεται (και σε αυτό είχα αναφερθεί σε πρόσφατο άρθρο μου αλλά και στη βουλή), είναι πως τόση προθυμία από κυβέρνηση και αντιπολίτευση, παρότι γνωρίζουν την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου;

Εύλογο λοιπόν είναι οι εταίροι μας, κοιτάζοντας με πόση ευκολία καταστρατηγούμε τα άρθρα του Συντάγματος, να βγάζουν ψηφίσματα-καταδίκες και να μας συμπεριφέρονται ως παρία.

Η ΝΙΚΗ ως πατριωτικό κίνημα, έχοντας ξεκάθαρες θέσεις ως προς την Ε.Ε., στέκεται με σκεπτικισμό σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές και πολιτιστικές ανακατατάξεις που συντελούνται σε αυτήν, με πρώτο τον αποχριστιανισμό της, αλλά στέκεται και κριτικά στη νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική της μέσα από το τραπεζοκεντρικό σύστημα που της έχουν επιβάλλει τα μονοπώλια.

Στις επερχόμενες ευρωεκλογές, με μια ισχυρή εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβούλιο που πιστεύουμε πως θα μας δώσει ο ελληνικός λαός, θα μπορέσουμε να αρθρώσουμε τον λόγο της Ρωμιοσύνης και της αλληλεγγύης όπως αυτός πηγάζει από τις ευαγγελικές και αποστολικές γραφές. Την ίδια ώρα υποσχόμαστε στην τεράστια πλειοψηφία των Ελλήνων, πως θα αγωνιστούμε, πάντα εν ειρήνη, να μη ψηφιστεί αυτό το αποτρόπαιο νομοσχέδιο.

* Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών ΝΙΚΗΔιαβάστε επίσης