Search
Close this search box.
Search

Τους ενδιαφέρει μόνο το θέαμα – Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ

Πριν 10 ώρες

Η αντιπολίτευση σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρεται να οδηγηθεί ο Χρήστος Τριαντόπουλος στη Δικαιοσύνη για να αποδειχθεί αν είναι αθώος ή ένοχος. Αυτό που προέχει για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Σωκράτη Φάμελλο και τον Κυριάκο Βελόπουλο είναι η επικοινωνιακή βαβούρα. Χωρίς τις μυστικές συνεδριάσεις της Προανακριτικής δεν μπορούν να στήσουν το θέμα. Γι’ αυτό πολεμάνε λυσσαλέα την παραπομπή του Τριαντόπουλου στους φυσικούς δικαστές.

Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ

 

Η δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ προκαλεί νευρική κρίση και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Το πρόσφατο επεισόδιο ανάμεσα στην Ευαγγελία Λιακούλη και τον Νίκο Ανδρουλάκη αποτυπώνει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Το διάστημα που μεσολαβεί είναι κρίσιμο για το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη. Αν μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν μπορέσει να ανακάμψει δημοσκοπικά, τότε σίγουρα η Χαριλάου Τρικούπη μπαίνει σε επικίνδυνες περιπέτειες. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει και νέες εσωκομματικές κάλπες.

Συναντήσεις

Το απόγευμα της Τρίτης πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου ο Μακάριος Λαζαριδης και συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο βουλευτής Καβαλάς ήταν ανάμεσα στους βουλευτές που θα έμπαιναν στην κυβέρνηση αλλά τελικά δεν υφυπουργοποιήθηκε. Η συνάντηση πάντως κράτησε αρκετή ώρα και έγινε σε καλό κλίμα.

Προηγουμένως είχε περάσει την πόρτα και ο Θάνος Πλεύρης, που και αυτός έμεινε εκτός σχήματος, ενώ το όνομα του έπαιξε ακόμα και για το υπουργείο Υποδομών.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.