-->
07.02.2023

Τρέμουν τον Βουρλιώτη οι επαγγελματίες δικαιωματιστές

Με είκοσι εκατομμύρια κρατική επιχορήγηση μέσα σε τρία χρόνια, κατά περίεργο τρόπο συμπίπτουν με τη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, γίνονται και αυτόκλητος προστάτης προσφύγων, μεταναστών και άλλων κατατρεγμένων.

Όπως αποδεικνύεται η φιλανθρωπία έχει ταρίφα, είτε πρόκειται για ιδρύματα σαν αυτά του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, που κατάφεραν να αποκτήσουν περισσότερα ακίνητα από ότι εταιρείες μεγαθήρια του Real Estate και πακτωλό δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά κάθε χρόνο, είτε πρόκειται για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που δημιουργούν δικούς τους χάρτες με νησίδες στον Έβρο και πλάθουν ιστορίες για νεκρά προσφυγόπουλα από το τσίμπημα του σκορπιού.

Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες φιλάνθρωποι που για χρόνια πλούτιζαν, γιατί το κράτος δεν φρόντισε να κάνει έλεγχο, έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Έμπλεξαν άσχημα με τον προϊστάμενο της Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να σπάσει το απόστημα και να στείλει πολλούς στον Κορυδαλλό για να συνεχίσουν το… φιλανθρωπικό τους έργο.

Η ασυδοσία των ΜΚΟ τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα και τώρα έχει έρθει η ώρα του λογαριασμού για να δούμε πόσα άρπαξαν οι επαγγελματίες φιλάνθρωποι και ποιοι τα έδωσαν.

Γιατί ευθύνη έχουν και οι κρατικοί φορείς που χρηματοδοτούσαν με τεράστια ποσά διάφορους σεσημασμένους απατεώνες.

 Διαβάστε περισσότερα από το War RoomΔιαβάστε επίσης