-->
30.06.2022

Τρίκαλα: Kαπνογόνα μέσα στο σχολείο – Με αναπνευστικά προβλήματα μαθητές και καθηγητές – ΦΩΤΟ

Αποπνικτική έγινε η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης» όταν την ώρα του διαλείμματος της τρίτης ώρας, ομάδα μαθητών έριξε καπνογόνα στους διαδρόμους του ισογείου και στις τουαλέτες του ορόφου.

Τρεις μαθήτριες και μία καθηγήτρια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ ο διευθυντής του σχολείου Νίκος Μπραζιτίκος δήλωσε στο trikalaola.gr ότι ανάλογα προβλήματα ενδέχεται να έχουν εμφανίσει και άλλα παιδιά.

Η αστυνομία ενημερώθηκε, όπως και ο Σύλλογος Γονέων ενώ έγινε και έκτακτο συμβούλιο του Συλλόγου Διδασκόντων.

Σύμφωνα με τον διευθυντή, το περιστατικό έγινε από ομάδα ατόμων που έδρασαν οργανωμένα. Από τις αναθυμιάσεις, μαθητές και καθηγητές έσπευσαν να βγουν στο προαύλιο.

Καπνογόνα έριξαν 3ο Λύκειο Τρικάλων στο νοσοκομείο μαθητές δήλωση διευθυντή Τετάρτη 9-2-2022

Η επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο trikalaola.gr

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε το ατυχές συμβάν της ρίψης καπνογόνων εντός του σχολικού κτηρίου κατά τη διάρκεια λειτουργίας του.

Θέλουμε να εκφράσουμε όχι μόνο τη δυσαρέσκειά μας αλλά και την έντονη καταδίκη του γεγονότος. Ελπίζουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι την ευθύνη μας για το συμβάν από τη θέση που βρίσκεται ο καθένας μας γιατί όλοι μας σήμερα στεναχωρηθήκαμε και προβληματιστήκαμε σοβαρά.

Το σχολείο είναι τόπος που λειτουργούν οι εκπαιδευτικοί μας και οι μαθητές μας αγκαλιάζουν όχι μόνο τη γνώση και τα εφόδια για την πρόοδο τους αλλά κυρίως λαμβάνουν αγωγή και αξίες για να φτιάξουν τον κόσμο και το μέλλον μας καλύτερο.

Θέλουμε να εκφράσουμε την πεποίθηση ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο.

Εκ του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων

trikala_lykeio

trikala_lykeio1

trikala_lykeio2

trikala_lykeio5


Διαβάστε επίσης