-->
26.09.2021

Τζιλ Μπάιντεν: Το μήνυμα στο σακάκι της και η «απάντηση» στην Μελάνια

Στην πρώτη παγκόσμια περιοδεία του βρίσκεται το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής, μετά την ορκωμοσία του Joe Biden ως 46ου προέδρου των ΗΠΑ τον περασμένο Ιανουάριο.

Η πρώτη κυρία της Αμερικής, Τζιλ Μπάιντεν, είναι γνωστή για το έργο της ως εκπαιδευτικός, αλλά και για το διακριτικό και κομψό στυλ της, μέσα από το οποίο προσπαθεί να περνά και μηνύματα προς την κοινωνία.

Το ίδιο έκανε και στην πρόσφατη εμφάνισή της στη Βρετανία, όπου βρίσκεται για τη σύνοδο των G7 συνοδεύοντας τον σύζυγό της.

Η πρώτη κυρία συνδύασε το Brandon Maxwell φόρεμά της με μαύρες γόβες και ένα μαύρο Zadig & Voltaire blazer.

Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν γιατί επέλεξε αυτό το ρούχο εκείνη απάντησε: «Φέρνουμε αγάπη από την Αμερική. Νομίζω ότι για αυτό πραγματοποιείται η παγκόσμια σύνοδος και εμείς προσπαθούμε να φέρουμε ενότητα στον κόσμο. Ειδικά αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενωμένοι».

Η σύγκριση με τη Μelania
Αρκετοί βλέποντας τη συγκεκριμένη εμφάνιση θυμήθηκαν μία αντίστοιχη της προηγούμενης πρώτης κυρίας της Αμερικής, Μελάνια Τραμπ και δεν μπόρεσαν παρά να κάνουν τη σύγκριση.

Πολλά αμερικανικά ΜΜΕ εξέλαβαν το συγκεκριμένο μήνυμα, ως μία απάντηση στην πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ, η οποία το 2018 στη διάρκεια της επίσκεψής της σε ένα κέντρο κράτησης παιδιών μεταναστών στα σύνορα με το Μεξικό, φόρεσε ένα σακάκι που έγραφε: «I really don’t care, do u?» (Πραγματικά δεν με νοιάζει, εσένα;).ΤζιλΔιαβάστε επίσης