-->
25.01.2022

Βαγγέλης Περρής: Αυτό είναι λεκές της ελληνικής τηλεόρασης και η άλλη μου θυμίζει τον… Κουβέλη

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα και προγράμματα της φετινής σεζόν κλήθηκε να σχολιάσει ο Βαγγέλης Περρής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Κατασυμπαθώ τη Δανάη Μπάρκα, είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση παρουσιάστριας. Η εκπομπή που κάνει φέτος είναι εναλλακτική, την βλέπω με χαρά», είπε για τη Δανάη Μπάρκα, ενώ αναφορικά με την Κατερίναι Καινούργιου τόνισε:

«Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάτι που δεν το είχε δείξει. Κάνει μια εκπομπή που της ταιριάζει και αυτό είναι παράσημο», σημείωσε για την Κατερίνα Καινούργιου.

Σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Η επιστροφή της βασίλισσας. Θέλει να τα βρει όπως τα άφησε όλα, να τα κάνει όπως τα είχε αφήσει. Τα κάνει μια χαρά, δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι».

Ο Βαγγέλης Περρής ρωτήθηκε για τα reality και σχολίασε:  «Το GNTM είναι μια πολύ καλή παραγωγή. ‘Κλωσάνε’ κάποια κομμάτια όπως η συγκινησιακή εκμετάλλευση των ανθρώπων. Το Bachelor είναι μια μεγάλη ανοησία, ένας τηλεοπτικός λεκές».

Αναφερόμενος στην Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν τη θεωρεί «την καλύτερη παρουσιάστρια» και συνέχισε: «Δεν έχουμε τσακωθεί. Ο τρόπος που μιλάει τα ελληνικά δεν είναι ο σωστός, μου θυμίζει τον Φώτη Κουβέλη».Διαβάστε επίσης