-->
29.05.2022

Βασιλακόπουλος: Προπηλακίστηκε σε ταβέρνα και του έσκισαν τα ρούχα, επειδή ζήτησε να ελεγχθούν πιστοποιητικά εμβολιασμού (VIDEO)

Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε, είχε μεταβεί στην περιοχή με ομάδα πνευμονολόγων προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα συνέδριο.

«Πολλά άτομα συνάδελφοι πνευμονολόγοι πήγαμε σε μια ταβέρνας στο Καστράκι Καλαμπάκας, κατά τη διάρκεια διακοπής ενός συνεδρίου και αφού τρώγαμε ζητήσαμε σε κάποια φάση – με πολύ ευγένεια – να κάνει κάποιον έλεγχο πιστοποιητικών εμβολιασμού, γιατί δεν είχε κάνει σε κανέναν», δήλωσε ο κ. Βασιλόπουλος.

«Μας έδιωξαν από το μαγαζί αφού μας έβρισαν και έφτασαν στο σημείο να με προπηλακίσουν. Να με απειλήσουν ότι θα έρθουν να με βρούνε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο», κατήγγειλε.

Οι δράστες ήταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του, ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν τον εμπόδισαν.

«Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» είπε συγκεκριμένα προκαλώντας σοκ.

Ο κ. Βασιλακόπουλος κάλεσε την αστυνομία, ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το γεγονός, ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση.

«Υπάρχει κράτος, υπάρχουν νόμοι και δεν μπορεί καθένας να κάνει ότι θέλει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βασιλακόπουλος αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πληθώρα απειλητικών μηνυμάτων

Στην συνέχεια, ο καθηγητής αποκάλυψε πως τα απειλητικά και υβριστικά μηνύματα που δέχεται είναι για εκείνον… καθημερινότητα, λέγοντας ενδεικτικά πως το «Βασιλακόπουλε ψόφα» ή τα μηνύματα για τη νεκρή του μητέρα είναι αμέτρητα.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες απειλές δέχομαι», τόνισε.

Ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε γιατί θεωρεί πως δέχτηκε την επίθεση -ειδικά εφόσον δεν ζήτησε εκείνος να γίνουν έλεγχοι- και απάντησε «επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο κι επειδή είμαι υπέρ του εμβολιασμού σθεναρά».

Μάλιστα τόνισε πως με βάση την δική του, προσωπική εμπειρία, σε πολλά μαγαζιά «δεν κάνουν ελέγχους ούτε στο 10% των πελατών»…

Διαβάστε επίσης