-->
25.09.2023

Βασίλης Δημάκης: Αρραβωνιάστηκε με την κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου

Βασίλης Δημάκης: Ο κρατούμενος φοιτητής αρραβωνιάστηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, με ειδική άδεια. Η τραγουδίστρια Ερασμία Μάνου, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους και πώς έφτασαν στον αρραβώνα. Η κόρη της Σοφίας Βόσσου μίλησε για τη σχέση της μητέρας της με τον αρραβωνιαστικό της, πως έγινε η γνωριμία τους και πόσο δύσκολο είναι να αποδεχτεί ο κόσμος τη σχέση της.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω», είπε και συνέχισε:


«Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία. Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες.

Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό», πρόσθεσε η Ερασμία Μάνου.

Αναφορικά με τις σχέσεις του Βασίλη Δημάκη με τη Σοφία Βόσσου, η ίδια αποκάλυψε:

«Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου»Διαβάστε επίσης