-->
18.05.2024

Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στη Φωκίδα – Χωρίς ενεργό μέτωπο οι φωτιές σε Αργολίδα και Ηλεία

Καλή είναι η εικόνα στο μέτωπο των πυρκαγιών σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Ειδικότερα, όσον αφορά στη Φωκίδα, η πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, η εικόνα της όμως είναι βελτιωμένη. Στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονται και επιχειρούν 140 πυροσβέστες με 43 οχήματα, τέσσερις ομάδες πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Σε ύφεση η φωτιά στην Αργολίδα

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε χθες στο Κρανίδι Αργολίδας, χωρίς την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές να υπάρχει ενεργό μέτωπο.
Στο σημείο της πυρκαγιάς βρίσκονται 63 πυροσβέστες, τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Ηλεία

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι και η φωτιά στην Ηλεία καθώς οι συνεχείς αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν από τα στελέχη της Πυροσβεστικής. Στο σημείο της πυρκαγιάς βρίσκονται 195 πυροσβέστες με 48 οχήματα, επτά ομάδες πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Βελτιωμένη η εικόνα από τη φωτιά στο Άγιον Όρος

Βελτιωμένη είναι και η εικόνα από τη πυρκαγιά που ξέσπασε, το απόγευμα της Δευτέρας (4/7), σε δύσβατη δασική έκταση στο Άγιον Όρος, στην περιοχή Ακρωτήριο Αράπης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει οριοθετηθεί, ενώ στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν, χθες, και εναέρια μέσα.Διαβάστε επίσης