-->
07.12.2022

Βιασμός ανήλικης Κάτω Πατήσια: Τι λέει ο ιερέας για την κοπέλα – Πώς θα απαντήσει στις κατηγορίες

Βιασμός ανήλικης Κάτω Πατήσια: Ο ιερέας μέσω του δικηγόρου του φαίνεται να στρέφεται κατά τη ανήλικης που τον κατηγορεί για βιασμό, μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κάτω Πατησίων.

Όπως ισχυρίζεται η  ανήλικη τότε κοπέλα, έχει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με τους τελευταίους ισχυρισμούς του, οι καταγγελίες εις βάρος του έγιναν γιατί εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί του, αλλά εκείνος δεν ενέδωσε.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του ιερέα, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, οι καταγγελίες έγιναν όταν σταμάτησαν οι δωρεές από το φιλόπτωχο ταμείο.

Τι ισχυρίζεται ο ιερέας

«Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις Αρχές προκειμένου να με εκβιάζει» ισχυρίστηκε ο ιερέας στον ALPHA.

«Η ανήλικη είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει» πρόσθεσε.

«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;» διερωτάται ακόμη ο ιερέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπάρξει και νέα καταγγελία σε βάρος του, ενώ ήδη κατέθεσε στην αστυνομία άλλο ένα κορίτσι 19 ετών που όπως υποστήριξε της είχε ζητήσει να περνά χρόνο μαζί του έναντι αμοιβής.

Από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης, ετοιμάζει την απολογία του, η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη. Ο 37χρονος αναμένεται να ισχυριστεί πως πίσω από την καταγγελία της ανήλικης κρύβονται οικονομικά κίνητρα.

Ο δικηγόρος του ιερέα εμφανίζεται προκλητικός σε δηλώσεις του στα τηλεοπτικά κανάλια αναφερόμενος σε «Μόδα» για την καταγγελία βιασμών.

Η ανήλικη κοπέλα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ ειδικοί βρίσκονται διαρκώς δίπλα στο 16χρονο σήμερα κορίτσι και στην οικογένειά του για να βοηθήσουν να διαχειριστεί τα τραύματα από τις φριχτές στιγμές που καταγγέλλει πως έζησε στα χέρια του ρασοφόρου ακόμη και μέσα στον ιερό ναό.
dikastikoreportaz.gr

Διαβάστε επίσης