Για τη σειρά κοσμημάτων πασίγνωστου οίκου μόδας του εξωτερικού φωτογραφήθηκε η Βίκυ Καγιά, με τον αέρα μιας Χολιγουντιανής σταρ.
Ποζάροντας στα λευκά και μέσα στο χαρακτηριστικό ξύλινο σκάφος του «Nammos» στη Μύκονο, άλλοτε ως συνοδηγός και άλλοτε με την ίδια στο τιμόνι, η παρουσιάστρια-μοντέλο-επιχειρηματίας απέδειξε για μία ακόμα φορά πως ο τίτλος του «top model» τής αξίζει δικαιωματικά.
Το γύρισμα ξεκίνησε νωρίς το πρωί και τελείωσε λίγο πριν από το μεσημέρι, για να μην επιβαρυνθούν η ίδια και το πολυμελές συνεργείο από τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούσαν και στο κυκλαδίτικο νησί. Κατά τη διάρκεια, μάλιστα, των γυρισμάτων συναντήθηκε με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο μίλησαν για αρκετή ώρα.
Το τριήμερο ταξίδι στη Μύκονο συνδυάστηκε, πάντως, και με ολιγοήμερες διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, που ήδη βρισκόταν εκεί. Το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα την Κυριακή, καθώς η Βίκυ έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για το «Shopping star» της επόμενης σεζόν, ενώ προετοιμάζεται πυρετωδώς και για την παρουσίαση του «Dancing with the stars».
Δείτε τις Φωτογραφίες από NDP PHOTO AGENCY/ΝΙΚΟΣ ΖΩΤΟΣ