-->
13.06.2024

Βίντεο – σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό της μαθήτριας στο Περιστέρι – Έξαρση νεανικής βίας

Σοκ προκαλεί το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού μαθήτριας από συμμαθήτριές της στο Περιστέρι.

Στο βίντεο διακρίνονται τα ανήλικα κορίτσια να έχουν ρίξει στο έδαφος την άτυχη 13χρονη και να τη χτυπούν με μανία, όσο εκείνη προσπαθεί να αντισταθεί.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στο Περιστέρι έχουν συλληφθεί τρία ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 13, 14 και 16 ετών.

Συμμαθήτριές τους μίλησαν στον ΑΝΤ1 αναφέροντας ότι μια μπλούζα ήταν αυτό που αποτέλεσε την αιτία της άγριας επίθεσης. «Εγώ γνωρίζω ότι τσακώθηκαν για μια μπλούζα. Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά, αλλά όχι τόσο άγρια όσο αυτό», είπαν.

«Αν μπλεχτείς σε τέτοιες παρέες, θα συμβεί…»

Όταν οι κοπέλες ρωτήθηκαν αν φοβούνται ότι μπορεί και οι ίδιες να πέσουν θύμα τέτοιων επιθέσεων, είπαν: «Αν δεν σε νοιάζει και τους αγνοείς, δεν σου κάνουν κάτι. Αλλά αν μπλεχτείς σε τέτοιες παρέες, θα συμβεί».

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου! Αφού έφτασαν σε αυτό το σημείο, μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας.

«Μετά την Αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι «θα σε αποτελειώσουμε» και τέτοια…»
«Πήγαμε στο «Παίδων», την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι, στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την Αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι «θα σε αποτελειώσουμε» και τέτοια…» πρόσθεσε ο πατέρας της 14χρονης.Διαβάστε επίσης