-->
18.05.2022

Βίτσας: Η τρομοκρατία είναι εχθρός της Αριστεράς – Ατυχής η δήλωση Δρίτσα

«Η τρομοκρατία είναι εχθρός της Αριστεράς» σημειώνει ο Δημήτρης Βίτσας χαρακτηρίζοντας την πρόσφατη δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα «ατυχή».

Μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι το κόμμα του έχει πάρει αποστάσεις από τον Κουφοντίνα αλλά και τη δράση του από την πρώτη στιγμή.

«Αυτά τα ζητήματα έχουν λυθεί στην αριστερά από τον 19ο αιώνα, η τρομοκρατία είναι εχθρός της αριστεράς», τόνισε ο κ. Βίτσας ενώ κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Δρίτσα ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν» υπογράμμισε: «Πατήσαμε πάνω σε μια ατυχής δήλωση του, αντί να συζητάμε τα νέα μέτρα της πανδημίας και τον νόμο που ωφελεί τους μεγαλοεργολάβους, συζητάμε τι λέει ο Θοδωρής».

Αναφορικά με την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ως κοινωνία και νομικός πολιτισμός δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να πεθάνει ένας άνθρωπος από απεργία πείνας το 2021. Θα είναι κηλίδα για τη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι αυτό έχει να συμβεί 40 χρόνια, λέγοντας ότι τελευταία φορά συνέβη με τη Μάργκαρετ Θάτσερ. «Πρέπει να βρεθεί ένας νομικός τρόπος να να οχυρώσει ότι αυτός ο άνθρωπος, που έχει δολοφονήσει άλλους ανθρώπους, θα ζήσει», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης